2777
2789
عنوان

ازدواج‌با دوست پسر کسی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6204 بازدید | 67 پست
چرا ب نفرین اون باشه مگه اون خانم زنش بوده  ک نفرینش بگیره تورو اصلا گذشته شوهر برامن یه لحظشم ...

نه ولی سه سال با هم رابطه داشتن و به شوهرم وابسته بوده.شوهرم میگه اون خودش باید شعورش میرسیده که من نمیتونستم بگیرمش چو ازم بزرگتر بودو بچه داشت.ولی من خیلی ناراحتم   

بله بله دوست بوديم رابطه داشتيم همه جوره ك ديدم خوبه رفتيم براي ازدواج الان پنج ساله ك همه چيز عاليه ...

یعنی رابطه جنسی  داشتید قبل ازدواج؟ الان من یکیو دوست دارم حتی میترسم دو دفه باهاش بیرون برم بگه بعدش نمیگیرنت میترسم بهم دست بزنه بعد بگه دستخورده بودی نمیخامت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی سه سال با هم رابطه داشتن و به شوهرم وابسته بوده.شوهرم میگه اون خودش باید شعورش میرسیده که من ...

راس میگه شوهرت تو اگ نمیرفتی تو زندگی شوهرت بازم ضوهرت اونو نمیگرف ببین شوهرت خودش داره میگـ ده سال ازم بزرگتر نمیگرفتمش بیخیال همه چی ب دست خداس بچت چ مریضی داره عزیزم ؟؟؟

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
راس میگه شوهرت تو اگ نمیرفتی تو زندگی شوهرت بازم ضوهرت اونو نمیگرف ببین شوهرت خودش داره میگـ ده سال ...

نمیدونم چی بگم.خودمم مطمئنم که اون خانم بی تقصیر نبوده.فک کن شوهر من پسر 19ساله دانشجو بوده شهر دیگه که این خانم باهاش دوست   میشه خونه دانشجوییش میومده

همه چیز فراهم بوده برای ادامه رابطشون.

با اینکه من نه سر پیازم نه ته پیاز نمیدونم چرا اینقدر اعصابم بهم ریخته اس.شوهرم اصلا بهش فکرم نمیکنه.

پسرم تادوسالگی خوب بود فقط تنهایی نمی تونست راه بره بردمش دکتر یه قرص بهش داد کلا مغزش   ریست شد.نه یگه حرف میزنه نه میتونه بشینه مثل نوزاد شده.الان سه سال و نیمشه     

نمیدونم چی بگم.خودمم مطمئنم که اون خانم بی تقصیر نبوده.فک کن شوهر من پسر 19ساله دانشجو بوده شهر دیگه ...

واااااای چقد سخت بیخیال زنه شو بچتو بچسب..چرا عجله کردی راه میرف هروقت وقتش میشد پسر منم دیر ب راه افتاد خواستم ببرم دکتر ولی خانوادم نذاشتن بیشتر مامان بزرگم گف هروقت خواست خداباشه راه میره بعضی بچه ها دیر ب راه میفتن....خب چرا باز نمیبری پیش همون دکتر ک چرا اینجوری شد چیبوددادی لعنتی

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
واااااای چقد سخت بیخیال زنه شو بچتو بچسب..چرا عجله کردی راه میرف هروقت وقتش میشد پسر منم دیر ب راه ا ...

بردمش پیش دکتر کیهان دوست ولی گفت بخاطر قرصی که من دادم اینجوری نشده پسرت مشکل ژنتیکی داره!زیر بار نرفت

خیلی سخته خداییش😔😔😔خدا براش معجزه کنه

دعا کنین برام.اصلا نمیتونم برم داخل اتاق پسرم.داغون میشم میرم.همه اسباب بازیاش دست نزده مونده.همه عکساش روی دیواراتاقش .کلی فیلم و عکس از قبلا ازبیماریش دارم که داغونم میکنه.ناشکری نمیکنم همین که هنوز کنارم نفس میشه دنیا برام ارزش داره    ولی داغونم      

یعنی رابطه جنسی  داشتید قبل ازدواج؟ الان من یکیو دوست دارم حتی میترسم دو دفه باهاش بیرون برم بگ ...

بله داشتم اكثريت دوستامم با همسراشون داشتن بستگي به طرف مقابلت داره و اينكه توي شهر زندگي ميكنيد يا روستا تفكراتتون قديميه يكم البته اصلا عجيب نيست چون توي فرهنگ ما اين چيزا وجود داره و تابوئه اما توي تهران حتي كيفيته رابطه دختر يا پسر و چقد بلد بودنش واسه خيليا مهمه الان هفتاد درصد طلاقا بخاطر ناراضي بودنه جنسيه طرفينه اگه رابطه نداشته باشي چه جوري بفهمي طرف اوكيه يا نه!البته اين نظر منه و نميگم درسته مذهبيها صد در صد مخالفن 

بله داشتم اكثريت دوستامم با همسراشون داشتن بستگي به طرف مقابلت داره و اينكه توي شهر زندگي ميكن ...

من قم زندگی میکنم اینجا دوست دخترشون یکیه زنشون یکی دیگه تگطرز فکرشون اینه بعدم من از خودم حتی مطمعن نیستم میترسم از بس دوسش دارم میترسم بزارم رابطه داشته باشیم شاید از من خوشش نیومد اون یه ذره اشتیاقشم از بین بره کلا منو نخاد بگیره من عاشقش شدم