2777
2789

یادم نی|:

فقط یه بار توی دوران مدرسه معلممون تپل و چاق از یه پله ۱۰تایی پرت شد پایین|: هم دردناک بود هم خمده دار واسمون'😑😂

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز داشتم از بازار میومدم خونه، نزدیکیهای خونه مون یه زنبور بزرگ و جنگی جلوم ظاهر شد!

منم به شدت از نیش این موجود عسل ساز میترسم، یهو شوک شدم و سرعتمو زیاد کردم برسم خونه و ازش فرار کنم، (حالا انگار تانک بهم حمله کرده بود)
دیدم نخیر! داره میاد سمتم، انگار موشک بهش وصل شده بود ( شانی ندارم که) چند بار دستامو تو آسمون تکون دادم که مثلا بترسه و بره، ولی پر روتر ازین حرفا بود، نکبتِ خط خطی!

دیدم یه آقاهه داره نگام میکنه، مثل عاقل اندر سفیه!

(آخه همش دستام داشت بندری میرفت تو آسمون)

سرتونو درد نیارم،

دیدم زنبوره اومد جلوم  وایساد و گفت؛
بابا! من مگسم😕😕

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

اینکه در همسایه رو اونقدرکوبیدم و کلیدانداختم توش وبالگد فوش میدادم که چرابازنمیشه دیدم صدای خانوم همسایه اومدگفت کیه چه خبرته ومنم الفرار تا طبقه بالا😐😐

بایددختر داشته باشی تاباخود تصورکنی،،،پیچ وتاب شانه رادر موهای طلایی اش😍😍😍

خودم بودم هفته پیش داشتم سر کوچمون راه میرفتم سرم تو گوشیم بود یه دفعه دیدم وسط پیاده رو ولوشدم هم خیلی خندم گرفته بود هم خجالت میکشیدم سرم و انداختم پایین راهمو رفتم تا یک هفته هم از خونه بیرون نرفتم که همه قشنگ یادشون بره 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

راهنمایی بودیم با دوستام رفیتیم پارک یه چرخ فلک کوچولو ازاین دستیام بود که باس هلش میدادی چند تا از بچه ها یکی درمیون نشسته بودن توش چند تایی هم هل میدادن اقا یکی ا بچهدها بدون هماهنگی پرید پایین یهو چرخ فک دور برداشت و دوستمم که یه دختر چاق بود باش رفت بالا خشتکشم بیست سانت جر خورده بود یه سرصدایم راه انداخته بود اون بالا بیا وببین حالامانمیدونستیم بخندیدم یا دادبیداد کنیم مردم بیان کمک😐😂 خلاصه بخیر گذشت

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉

من مثبت ۱۸سوژه دارم😉 هنو یادم میاد یا بااون طرفا چش تو چش میشم بزورخودمو کنترل میکنم ک نخندم 😂😂😂😂😂

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺