2777
2789
عنوان

کار کردن در داروخانه

1625 بازدید | 10 پست

سلام 

خانوما بعضی وقتا که فکرش میکنم چرا تو دنیای به این بزرگی از کار کردن بیرون از خونه چیزی نصیب من نشد خیلی ناراحت میشم رشته اصلی من بهداشت محیط هست از این که نامید شدم بعد رفتم دوره تکنسین داروخانه دیدم سه ماهم تو داروخانه رایگان به عنوان کاراموز کار کردم یه چیزایی ن خیلی زیاد بلدم دلم میخواد ی داروخانه کاراموزی کنم بعد همونجا منو بگیرن اما اصلا تا اشنا نداشته باشم اینکا رصورت  نمیگیره. همه جا میخوان ک حرفه ای باشم پس تکلیف یه نفر تازه کارچی میشه... 

حس میکنم ب درد نخور هستم 😒یکم دلداری بدید مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر عذر میخوام شما دوره تکنسین داروخانه رو کجا گذروندین؟ جهاددانشگاهی یا انجمن داروسازا ...

سلام ببخشید دیر جواب دادم

جهاد دانشگاهی شهید بهشتی

خو  الان داروخانه های زیادی هستند ک نیرو میخوان.... ولی متاسفانه همیشه سعی میکنند از آشناها و فامیلای خودشون استخدام کنند.... 

@REZ"نیست در دیده ی ما منزلتی دنیا را...‌ما نبینیم کسی را که نبیند ما را" @REZ
خو  الان داروخانه های زیادی هستند ک نیرو میخوان.... ولی متاسفانه همیشه سعی میکنند از آشناها و ف ...

اره دقیقا همینطوره فقط میرم داروخانه ها کاراموزی