2777
2789

نه فکر کنید دعواش میکنم یا هرچی،موقع گریه شدید نمیاد بغل من میره بغل یکی دیگه،حالا هر کی،باباش باشه یا خالش ولی پیش من نمیاد

دیشب ساعت سه پاشد گریه کردن هرچی قربون صدقش میرفتم عزیزم نازم بیا بغلم نمیاد😐رفت بالا سر باباش اینقدر جیغ زد تا بیدارش کردم که بغلش کنه

رفت تو بغل باباش خوابید☹آخه چرا؟؟از من چی تو ذهنشه؟؟☹

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از بس بقلشون کردین براشون عادی شدین موقع ناراحتی شدید نیاز به بقل جدید دارن اون بقل میتونه ارومشون کنه ن یه بقل همیشگی

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که نوشته هاتونو میخونم دارم میخندم😄😄 تو تاپیکام هست، بادمه به روز با گریه همچین تاپیکی زدم که پسرم منو دوسنداره😂 ولی دوستان این به دوره گذراست، بچه ها تو یه سنی مخصوصا حدود یکسالگی همینن، بغل هرکی جز مادرشون میرن و حتی محل نمیذارن به شما😄 این میگذره، چون همیشه کنار شماست خیالش راحته که شما هستین و پدرش و بقیه براش جدیدتر و جذاب ترن، نگران نباشین از چندوقت دیگه مثل کنه میچسبن بهتون و میخندین مثل من😂

از بس بقلشون کردین براشون عادی شدین موقع ناراحتی شدید نیاز به بقل جدید دارن اون بقل میتونه ارومشون ک ...

چه بد که عادی میشیم☹

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤