2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂داداش بیست گرفتن با تغلب هنره وگرنه همه با خرخونی بیست میتونن بگیرن

اره ،تازه بهترین روش همین کتاب باز کردنه😁 باید جسور باشی😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یکی تعریف میکرد یکی از همکلاسیاشون تو دانشگاه تو هر امتحانی تقلب میکرد به روش های مختلف میگه یه بار استاد گفت عمرا بذارم ایندفه تقلب کنی

دختره گفته استاد هرکاریم بکنی باز تقلب میکنم حالا ببین

تو جلسه امتحان استاد یه صندلی گذاشت کنار دختره از اول امتحان تا آخرش زل زد بهش امتحان که تموم شد گفت دیدی نذاشتم نقلب کنی؟😆

دختره گفته بود تقلب کردم شما متوجه نشدی بعد خودکارشو که روش یکی از فرمولا رو حک کرده بود نشون استاد داده بود😂😂😂😂😂😂

استاد😨😵😠

دختره😆

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منه خر که هیچ وقت عرضه ی تقلب کردن نداشتم والا 

هروقت میخواستم تقلب کنم دست و پام میلرزید عرق میکردم میفهمدن گند زده میشد به همه چی خخخخ بخاطر همینم عین چی شبای امتحان نگهبان خونه بودم و درس میخوندم چه شبایی که نابود کردم خودمو بخاطر درس و امتحانای مزخرف مدرسه 

منه خر که هیچ عرضه ی تقلب کردن نداشتم والا  هروقت میخواستم تقلب کنم دست و پام میلرزید عرق میکر ...

😂😂😔😔😔منم همیشه وقتی برگه ی تغلب رو باز میکردم یا میفوتاد یا آب میریخت روش یا لو میرفتم 😂😂ولی ریلکس بودم مثلا معلم میگفت مریم افتضاح من خیلی ریلکس نگاش میکردم 😀☹️😅😂

یکی تعریف میکرد یکی از همکلاسیاشون تو دانشگاه تو هر امتحانی تقلب میکرد به روش های مختلف میگه یه بار ...

یه نفر تو امتحان خودش سر کلاس بود دوستش ته کلاس 

مراقب دو دقیقه اول کلاس وای میستاد دو دقیقه آخر کلاس

واسه دوستشون تقلب رو با کاغذ میجسبوندن به لباس مراقب بعد بهشون میرسد میدیدن

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
یه نفر تو امتحان خودش سر کلاس بود دوستش ته کلاس  مراقب دو دقیقه اول کلاس وای میستاد دو دقیقه آ ...

تندیس متقلب ترین دانشجو تقدیم میشه به ایشون😂😂😂😂

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم