2777
2789
عنوان

ایا میترسید

632 بازدید | 36 پست

ایا از جنازه میترسید؟مخصوصاکسی که جنازه اش به علت نوع مرگ حالت عادی نداشته باشه و از نزدیکان هم باشه.

یکی از اقوام  نزدیکما فوت شد.چند روز مونده بود تو خونه تنها. من مجبور شدم برم کمک برای انتقال جسد. امبولانس بهشت زهرا کاور داد به ما .گفت ما انجام نمیدیم.

من رفتم کمک. اصلا نترسیدم. خودم تعجب میکنم . نه خواب میبینم . نه استرسی دارم.

اما مفهوم خیلی چیزها برام عوض شد. زندگی به نظرم پوچ میاذ.میگم اینقدر تلاش. اخر همه همینه .من روی خاک اون حدا بیامرز رو دیدم که کبود شده بود. ورم کرده بود و...

به نظرتون باید برم مشاوره. افسرده شدم. تو دراز مدت تو روهیه ام تاثیر میذاره؟ الان دوماه گذشته

اگه اوکی ای که مشکلی نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیترسم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

حتما برو

حتما. اصلن هم پشت گوش ننداز

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

دخترهمسایمون خودشو دار زده بود اولین نفر من رفتم بهش نفس مصنوعی یا ماساژ قلبی دادم که فایده ایی نداشت فوت شد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥