2789
عنوان

ایا میترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
نه عزیزم چند روز اینجوری هستی بعد دوباره به زندگی عادی برنیگردی 😊 پس اونایی که توی پزشکی قانونی و س ...

اینا که خوبه ..من همیشه فکر میکنم اونا که تو آزمایشگاه کار میکنن و جیش و پی پی همه رو میبینن چه جوری غذا میخورن 😷😷😷

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم اصلن نمیترسم واقعا هم نمیدونم دلیل ترس مردم از جنازه چیه؟؟؟ خب جنازست دیگه با کی کار داره بدبخت

ولی پوچ بودن دنیا رو قبول دارم منم موقعی ک تهران پس لرزه اومدم حس کردم دوسال پیش من بیرون بودم تو ماشین متوجه نشدم دیدم همه از ساختمونا و برجای بلند با ترس و دلهره پریدن بیرون 

نگاه ب ساختمونای بلند میکردم. پیش خودم. میگفتم. هر مترش خدا دوتومن قیمتشه ولی تو کمتر از یک دقیقه همش میتونه خراب شه

منم دیدم و هنوزم درگیرم بعد از 17 سال.

میشه بگی چرا

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

نه عزیزم چند روز اینجوری هستی بعد دوباره به زندگی عادی برمیگردی😊 پس اونایی که توی پزشکی قانونی و سر ...

درسته. ولی الان دوماه گذشته. چهره اش ،و همه چی جلو چشممه.من نمیترسم از حون و جنازه و...خودم رشته تحصیلی و کارم رشته تجربی بوده.

اما چون فامیل نزدیک بده، و حالت عادی نداشته. انگار روم تاثیر بدی گذاشته. 

همش فکر میکنم دنیا چقدر بی ارزشه. این ادم این قدر تلاش کرد. مال و اموال همه چی ، موند برا بقیه.

انگار دلم ژیخواد تو زندکی بیشتر بیخیال همه چی شم. بیشتر تفریح کنم. کمتر کار.

بی خیال شدم. حتی به درس پسرم هم نمیرسم زیاد. میگم کلا پوچه همه چی.

اینکه چرا درگیرم؟ چون یه قتل جلوی چشمام اتفاق افتاد😭

چجوری😪

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

درسته. ولی الان دوماه گذشته. چهره اش ،و همه چی جلو چشممه.من نمیترسم از حون و جنازه و...خودم رشته تحص ...

میتونم علت مرگشو بدونم چون میگی حالت عادی نداشته

منم اصلن نمیترسم واقعا هم نمیدونم دلیل ترس مردم از جنازه چیه؟؟؟ خب جنازست دیگه با کی کار داره بدبخت ...

اهان .دقیقا من همهمین حسوپیدا کردم.که اتقدر تلاش و هرص خوردن واسه چی؟

[QUOTE=109660432]میتونم علت مرگشو بدونم چون میگی حالت عادی نداشته[

خونریزی احشایی. کما .مرگ.

تو خونه تنها بوده. کبود شده بود . ورم کرده بود . و اصلا قابل شناسایی نبود.