2777
2789
عنوان

ایا میترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 36 پست
چجوری😪

نمیتونم بگم، حالم بد میشه واقعا. الانم تپش قلب گرفتم

چون یکی از نزدیک ترین هام بود اون شخص

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

[QUOTE=109660432]میتونم علت مرگشو بدونم چون میگی حالت عادی نداشته[ خونریزی احشایی. کما .مرگ. تو خو ...

به اون حالت میگن جمود نعشی طبیعیه هر انسانی که بمیره چند ساعت بعدش دچار جمود میشه خون میره انتهای بدن به همین دلیل شخص فوت شده کبود و بنفش میشه چون حرکت خون متوقف میشه 

درسته. ولی الان دوماه گذشته. چهره اش ،و همه چی جلو چشممه.من نمیترسم از حون و جنازه و...خودم رشته تحص ...

در اینکه زندگی ارزش حرص خوردن  نداره هیچ شکی نیست اما نمیشه به این دلیل ادم دست از تلاش برداره تلاش میکنیم که چند صباحی که هستیم راحت زندگی کنیم چاره ای نیست

به اون حالت میگن جمود نعشی طبیعیه هر انسانی که بمیره چند ساعت بعدش دچار جمود میشه خون میره انتهای بد ...

از جمود نغشی گذشته بود عزیزم. شش هفت روز گذشته بود. بوی بد، باد کردگی جنازه. سیاه شدن صورت

دخترهمسایمون خودشو دار زده بود اولین نفر من رفتم بهش نفس مصنوعی یا ماساژ قلبی دادم که فایده ایی نداش ...

آدمی که خودش دار می زنه چه جوری می شه؟ بدنش کبود بود؟  تلاش نکرده بود خودش نجات بدهد؟ خانواده اش کجا بودند که متوجه نشده بودند؟

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم