2777
عنوان

شیاف فرتیژست

28368 بازدید | 11 پست

سلام یک ماه باردارم ...روش استفاده این شیاف فرتیژست چیه؟؟من دردداشتم مثه قاعدگی حالادکتراینوداده ولی روش نوشته مقعدی وواژینال .کسی میدونه وتجربشوداره بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم فوق تخصصه و گفت وازینال استفاده کن.منم واژینال میذارم

میشه ازتون بپرسم شماهم یک ماهه دردزیرشکم داشتید.تواین دوران این شیافودکتربراتون نوشته؟؟کلااین شیاف کارش مثه مسکنه یانه؟؟؟عفونت نداشتید؟مشکلی برابارداری نداره واژینال استفاده کردن

میشه ازتون بپرسم شماهم یک ماهه دردزیرشکم داشتید.تواین دوران این شیافودکتربراتون نوشته؟؟کلااین شیاف ک ...

عزیزم من از روز اول بارداری استفاده میکنم تا الان...از سقط جلوگیری میکنه و واژینال زدم و بعد ۴ ماه هم از زایمان زودرس...فقط دکتر تا کی بهت داده؟سرخود اضافه استفاده نکن.چون من کنارش رقیق کننده خون دارم.فرتیژست هورمون پروژسترون هست و جای بچه رو سفت میکنه

عزیزم من از روز اول بارداری استفاده میکنم تا الان...از سقط جلوگیری میکنه و واژینال زدم و بعد ۴ ماه ه ...

دکتریه بسته بهم دادتاوقتی سونوگرافی بدم من هنوزپنج هفتمه ولی خب دردکمروشکم دارم که اذیتم میکنه..میترسم وازینال باعث سقط نمیشه یاخطری نداره خانومی؟