2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 56 پست
تمام دوستای شوهرم یکی یکی دارن از قشار زندگی سکته میکنن شوهرم میاد خونه رنگش مثل گچ سفیده وضعیت پولی ...

من اين وسط باردار شدم وگرنه خودم ميتونستم كاري بكنم 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنده خدا قبل عروسی میگف من شرایطم مناسب نیس کم میاریم من پافشاری کردم گفتم ن عیب نداره من هیچی نمیخوام حتی حلقه ام نخریدم ک نگع دنبال طلا و اینام عروسیم نگرفتیم ولی الان واقعا کم میاریم واس قسطامون میفهمم ک مرده واسش سخته فقط میتونم خودمو لعنت کنم

آفرین دخترخوب که شوهرتودرک میکنی تواین اوضاع واقعاسخت برای مردم،توهمسرخوبی هستی وحتما شوهرتم مردخوبی ...

اخه بعضي وقتا به اين فكر ميكنم اون واقعا حقش نيست تو اين سن اينقد سختي بكشه و اذيت بشه

[QUOTE=109500910]ماشين داره بله كار خاصي نداره منتظر يه استخداميه  چطور؟[/QUOTEهمسرم تو کار مدارس هستش راننده میخواست الان نمی‌دونم شاید بخواد 

کدوم سمتید تهران هستید اصلا

بنده خدا قبل عروسی میگف من شرایطم مناسب نیس کم میاریم من پافشاری کردم گفتم ن عیب نداره من هیچی نمیخو ...

ما بيشتر از اين ناراحته كه يه خانواده پولدار داره و اينم تنها بچسونه و كمكي نميكنن بهش

ما بيشتر از اين ناراحته كه يه خانواده پولدار داره و اينم تنها بچسونه و كمكي نميكنن بهش

باز خوبه ماشین دارید شما درامد با ماشین خوبه ک چرخ بزنه ب اندازه خودتون در میاره بدبختی ما ماشینم نداریم صبب 8 میره 12 شب میاد ب خاطر چندر غاز خانوادشم ک تو شهرستانن و خودشون کمک لازم.دیگه از خانوادم خجالت میکشم انقد مامانم یواشکی کمکمون کرده

من با دو تا بچه شرایط سخت تری دارم 

بدتر اینکه خودمم نمیتونم کاری کنم 

حالا خدارو شکر قبول کذده بره بدنسازی همین هم برام خیلیه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱