2777
2789
عنوان

شوهرم

472 بازدید | 56 پست

از اينكه شوهرم اينقد غصه ميخوره ميسوزم خيلي تو فكر وضع زندگيمونه و هيچ كاري ازش برنمياد خانوادشم پشتشو خالي كردن هيچ اميدي به كسي نداره 

منم هيچوقت هيچ گلايه اي از كمبوداي زندگيمون يا نيازام بهش نگفتم كه بدتر نشه ولي خودش ميفهمه و خيلي غصه ميخوره 

ناراحتم براش واقعا 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

اگه بتونی ی شغل کوچیک جور کنی و کمکش کنی خیلی خوبه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هم دردیم واسه خودشم هیچی نمیخره بیچاره خیلی گناه داره دلم واسش کبابه همش گریه میکنم دور از چشم ...

منم بخدا 

شبا ميزارم بخوابه بعد شروع ميكنم گريه كردن فقط هم دلم برا خودش ميسوزه 

منم همسرم خیلی غصه م خوره برای این چیزا

تنها کار این که وقتی حالش بده دلداری می دم که اوضاع همیشه اینجوری نمی مونه و درست میشه و مهم این کنار همیم...شرایط سختی من خودم کم می یارم اون بهم این حرفا می زن

منم همسرم خیلی غصه م خوره برای این چیزا تنها کار این که وقتی حالش بده دلداری می دم که اوضاع همیشه ا ...

خيلي سخته واقعا 

مخصوصا جفتمون تو مجردي شرايطمون خيلي خوب بوده اصلا عادت نكرديم 

ولي من ميتونم سازش كنم اون سخته براش و بيشترم منه

تمام دوستای شوهرم یکی یکی دارن از قشار زندگی سکته میکنن شوهرم میاد خونه رنگش مثل گچ سفیده وضعیت پولی افتضاحه خدا رحم کنه خدا رحم کنه

منم هیچ کاری بلد نیستم بکنم 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
ببخشید میپرسم همسرتون ماشین دارن  شغلش چیه اگه بخوای به شوهرم معرفی میکنم

ماشين داره بله كار خاصي نداره منتظر يه استخداميه 

چطور؟

آفرین دخترخوب که شوهرتودرک میکنی تواین اوضاع واقعاسخت برای مردم،توهمسرخوبی هستی وحتما شوهرتم مردخوبیه که غیرت داره بخاطرنداشتن رفاه خانمش ناراحته ،کنارهم خوشبختترین بشیدالهی ،صبورومهربون ویارش بمون تا انشاءالله دست وبالش بازبشه ،زندگی فقط شریک  توخوشی ورفاه بودن نیست

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه