2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 41 پست
ضعف داداشته عزیزم باهاش برخورد کنه بخدا خانواده شوهر من هزار تا حرف زشت زدن به من جرات نکردم جکاب بد ...

میگه گناه داره نداشته ، زنمه ، مادر بچه ام هستش ، نمیخوام ناراحتی کنه ی وقت سر بچه خالی کنه 

دنیا عین تصورات ما نیست 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای با این توصیفایی که ملیح کردن من باید دور سر زن داداشم بچرخم 

جز حسادت به ما هیچ کاری دیگه ای نداره البته همجوابی میکنه ولی خوب اونم از سن پایینشه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
من به خواهر شوهر دارم اینجوریه یعنی ساعت تو دستش چند میلیون قیمت داره فقط مانتو میخرید دو سال پیش ۹۰ ...

من نمیدونم ، به داداشم بگم به من میگه داداشت برام مهم نیست فقط پولش برام مهمه یا نه 

به یکی از دوستام گفتم گفت نگو زندگیش خراب میشه اما واقعا توهین کرد به داداشم ، اونا حسادتش بخوره تو سرش نمیتونم طاقت بیارم به داداشم بی احترامی میکنه

دنیا عین تصورات ما نیست 
وای با این توصیفایی که ملیح کردن من باید دور سر زن داداشم بچرخم  جز حسادت به ما هیچ کاری دیگه ...

ما رفتیم مسافرت ، دوتا خانواده بودیم ، خونه چند تا اتاق داشت ، شب رفت دوش گرفت دیدم تو اون اتاقی که من قرار بود بخوابم ل خ ت ل خ ت وایساده رفته بود حموم ، تا منو دید داداشمو صدا کرد بیا لباس منو ببند ، خدا شاهده من اصلا اینطوری ندیده بودم  چندشم شد ، بعد من اومدم وسط حال خوابیدم دیگه تو اون اتاق نرفتم ، بچه شو گذاشته بود تو اتاق خودشون بعد اومده بود تو اتاق من ......

دنیا عین تصورات ما نیست 

منم وضع شوهرم از داداشم خیلی بهتره ولی من هیچوقت تو هیچی زیاده روی نمیکنم همه چی به اندازه میخرم عوضش عروسمونو مامانم اینا سر تا پاشو طلا گرفتن خانوادشم زیاد بهش طلا کادو دادن من یک سوم اونم طلا ندارم. 

چمدون چمدون لباس میخره هرماه میره ترمیم ناخن

پاکسازی پوست پیش دکتر 

عطرای گرون میزنه

من هیچ کدوم این کارارو نمیکنم ولی بازم به من حسودی میکنه تا میفهمه یه کاری کردیم چیزی خریدیم همونجا به داداشم چشم غره میره چپ چپ نگاش میکنه 

اخلاقش کامل برمیگرده

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
بیا عروس ما رو ببین اون و طلا میگیری زشت بیسواد پیر بی فرهنگ و بی ادب فحش زشت تا دلت بخواد به ما مید ...

کاش مادر همسرم مثل مادر شما بود، مادر شوهر من جلوتر از شوهرم هرچی از دهنش درمیاد نیگه، خواهرشوهرمم چیزایی ک یادش نیست و بلد نیست رد یادش میده، یا یادش اگر بره چیزی اون وسطا یااوری میکنه برای مامانش، شوهر منم به من میگه تو باید ساکت باشی، حق نداری چیزی بگی، چون اونا بزرگترن، بعدم اینکه چیزی نمیگن ک، توخیلی حساسی، مادرشوهر من چندین بار منو جلو خانوادم، و خود خانوادمو شسته گذاشته کنار

ضعف داداشته عزیزم باهاش برخورد کنه بخدا خانواده شوهر من هزار تا حرف زشت زدن به من جرات نکردم جکاب بد ...

وای عین من، منم مادرشوهر و خواهرشوهرم هرچی از دهنشون درومده 1000بار ب منو خانوادم گفتن، شوهر منم میگه حق نداری چیزی بگی

اونا بزرگترن، تو باید بری محبت کنی بهشون، تا تو دلشون جا بازکنی، مامان من دیر اعتماد میکنه، ینی من داغون شدم تو این 2سال،خدا شاهده، شبا انقدر از خواب میپریدم اوایل ازدواج، الان بهتر شدم، اگر هر چندماه یکبار یک شب بمونم خونه مامانم اینا، اون شب اصلا از خواب نمیپرم، اما خونه خودمون چرا، هر شب هرشب همینطوره، 

ما رفتیم مسافرت ، دوتا خانواده بودیم ، خونه چند تا اتاق داشت ، شب رفت دوش گرفت دیدم تو اون اتاقی که ...

🤣زن داداش تو دیگه رد داده ولش کن 

الان خواهر من عقد کرده بعد ما واس زنداداشم ۳ سال پیش طلا خریدم ۳۰ تومن الان اونا شده ۱۲۰ تومن امروز مادر داشت سرویس خواهرمو ک قراره کادو بدن نشون داد گفت شده ۱۶ تومن اونم قاطی کرد ک فاکتور طلای من کو چرا واس من کم بوده خنگن ولش کن

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕