2789
عنوان

عروسمون

1495 بازدید | 41 پست

بچه ها شما بگید 

دوستان عروسمون خودشو با من مقایسه میکنه ، چکار کنم اینکارو نکنه ؟ 

داره تبدیل میشه به حسادت ، واقعا ی رفتارایی میکنه که دیگه غیرقابل تحمل میشه و فقطم هم ضرر مالی میزنه ؟

جلوی من گفت داداشت برام مهم نیست فقط پول میخوام ، من به داداشم چیزی نگفتم ، رفتاراش واقعا داره میره رو اعصابم 

دنیا عین تصورات ما نیست 

مثلا چکار میکنه؟ میشه مثال بزنی؟؟؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا چرا اينطور شده ؟؟

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

تو ازدواج کردی؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بیا عروس ما رو ببین اون و طلا میگیری زشت بیسواد پیر بی فرهنگ و بی ادب فحش زشت تا دلت بخواد به ما میده به مامان و بابام هم تا دلت بخواد از وقتی هم بابام فوت کرده با پدر سگ داداشم و صدا میزنه مامانمم میگه حق ندارین جواب بدین میره سر داداشتون خالی میکنه کتکش میزنن خانواده زنش داداشمم عجیب میترسه ازش اجازه هم نداره با خواهراش حرف بزنه داداشم فقط خونه مامانم در حضور خود خانمش اجازه صحبت داره 

مثلا چکار میکنه؟ میشه مثال بزنی؟؟؟

به طبیعی ترین چیزا که وجود داره گیر میده 

مثلا من موهام بلنده ، اون چون نتونست موهاشو کوتاه کرد یعنی جنس موهای خوبی نداشت ، به من میگفت تو هم باید کوتاه کنی ، من پوستم روشنه ، اون سبزه ، انقد کرم و دکتر رفته پوست شو روشن کنه ، من دندونام مشکل نداشت پاشو تو یه کفش کرد دندونامو باید درست کنید ، انگار عقده داره ، تو لباس پوشیدن ، رفتار کردن ، کلا ...

دنیا عین تصورات ما نیست 

از مخارج هم که نگم ماهی ۶ میلیون بدون اجاره و قسط درامد دارن تا نصف ماه پول نداره کار هم نمیکنه در هفته یک یا دو بار فقط غذا درست میکنه بقیه از بیرون بقیه کارها رو هم برادرم میکنه میگه من نمیتونم جون نداره بدنم😐 

خب برو انواع غذا و دسر یاد بگیر، کلاس آشپزی و خیاطی و کلا هر هنری داداشت دوست داره یاد بگیر که اونم ...

من بلدم اتفاقا ، به من میگه درست کن برام بیار ، رفتم خونه اش یادش دادم اما انگار اصلا نمیخواد یاد بگیره

دنیا عین تصورات ما نیست