2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 41 پست
از روی حسادت به شما ضرر مالی میزنه؟؟؟

عزیزم داداشم میگه حق نداری چیزی میخری بهش نشون بدی ، چون همون دقیقه میبرتش تو اتاق میگه منم میخوام 

دنیا عین تصورات ما نیست 
به طبیعی ترین چیزا که وجود داره گیر میده  مثلا من موهام بلنده ، اون چون نتونست موهاشو کوتاه کر ...

بعضیا حسودن زن برادر منم اینجوریه حالا اون از ما بهتر زندگی میکنه ولی همش میگه شماها ادم نیستین رفتین دانشگاه ج ن ده شدین همه تون ما تا ابتدایی میخونیم که خراب نشدیم مثل شما یا میگه فک کردین خوشگل هستین ریدم به قیافه هاتون به مامانم گفته زنیکه زشت بی ریخت فک کردی خودت و دخترات خوشگلین که همه میگن چه عروس زشتی دارین من از شماها بهترم مامانمم گریه کرده فقط جواب نداده زن داداشت از مال ما بدتره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از مخارج هم که نگم ماهی ۶ میلیون بدون اجاره و قسط درامد دارن تا نصف ماه پول نداره کار هم نمیکنه در ه ...

دقیقا این هم همینطوره غذا درست نمیکرد الان بچه دار شده اماده میکنه ، ۵ سال بود اصلا دست به سیاه و سفید نمیزد 

دنیا عین تصورات ما نیست 
خدا به دادتون برسه.  تویه ساختمونید؟

نه بابا یه مدت تو یه کوچه بودیم اینقد میومد جلو خونه فحش زشت میداد و دعوا داشتن از اونجا رفتن هر خونه یکسال میمونه داداشم میگه به همه بدبینه که دختر دارن چون خودش ده سال بزرگتره فکر میکنه بقیه چشم دارن به شوهرش اینقدم دعوا میکنه خودش بعد یکسال از اون خونه میره میگه همسایه هام واسم حرف در اوردن

بعضیا حسودن زن برادر منم اینجوریه حالا اون از ما بهتر زندگی میکنه ولی همش میگه شماها ادم نیستین رفتی ...

نه دیگه انقد جرات نداره 😐 

دنیا عین تصورات ما نیست 
دقیقا این هم همینطوره غذا درست نمیکرد الان بچه دار شده اماده میکنه ، ۵ سال بود اصلا دست به سیاه و سف ...

همینا هم شانس دارن بخدا من چند سال از شوهرم کوچیکترم خونه دار هنرمند خوشگلم تعریف نباشه چقد احترام میزارم به خانواده شوهرم اینقدم بهم توهین میکنن که نگو تازه نه مهر خواستم نه هیچی گفتم مال خانوادت بعد تو چون میدونم بخاطر پول با شوهرم رابطه دارن فقط 

نه دیگه انقد جرات نداره 😐 

برو طلا بگیر زن داداشت رو زن برادر من یه عروسی حداقل دو میلیون پارچه لباس میخره میپوشه میندازه بیرون حالا هر کی میخواد باشه مثلا واسه دختر دختر خالش لباس ۲ تومانی دوخت 

برای من خانوادم رفتن لپ تاپ گرفتن ، چون درس نخونده نمیتونه بگه برای من بخرید به جاش گفته باید بینی منو عمل کنی تا عید یعنی داداشم گفته دوری و دوستی ، من دیگه توانشو ندارم از بس رو اعصابمه 

دنیا عین تصورات ما نیست 
نه بابا یه مدت تو یه کوچه بودیم اینقد میومد جلو خونه فحش زشت میداد و دعوا داشتن از اونجا رفتن هر خون ...

وای باید داداشت باشوهرم آشنا کنم چند تا از دوستاش همینجوری مظلوم زن زلیل بودن اونقدر مشاوره داد که جرت کردن طلاق گرفتن الان میگه یه زن گرفتن همش بهم میگن خیرت بده الان میفهمم زندگی یعنی چی

برای من خانوادم رفتن لپ تاپ گرفتن ، چون درس نخونده نمیتونه بگه برای من بخرید به جاش گفته باید بینی م ...

ضعف داداشته عزیزم باهاش برخورد کنه بخدا خانواده شوهر من هزار تا حرف زشت زدن به من جرات نکردم جکاب بدم که هیچ گریه کردم شوهرم قیامت راه انداخت که گوه خوردی ناراحت شدی میری از دلشون در میاری مامانم گفته زنت کم محبت میکنه به ما واسه همین این حرفا رو بهش زدیم

برو طلا بگیر زن داداشت رو زن برادر من یه عروسی حداقل دو میلیون پارچه لباس میخره میپوشه میندازه بیرون ...

اره اینم اینطوری هست ، اما خانوادش توان این خرج آ رو نداشتن ، باباش روز اول گفته بود به داداشم ، برای دختر من بیشتر از ۵۰ تو من خرج نکن این ظرفیتشو نداره ، اما الان تو تن من ی چیزی ببینه پوست داداشمو میکنه که منم میخوام 

دنیا عین تصورات ما نیست 
وای باید داداشت باشوهرم آشنا کنم چند تا از دوستاش همینجوری مظلوم زن زلیل بودن اونقدر مشاوره داد که ج ...

داداش من داغونه جرات نداره حرف بزنه الان ۲۰ ساله ازدواج کردن روز به روز بدتر میشه صدای همسایه هامون در اومده میگن این دختره چقد بیشعوره واسه داداشم خونه و ماشین هم خریدن هر دو سال هم کل لوازمش و واسش عوض میکنن طلا هم که نگم پول میدن هر دو سال یه سرویس طلا و النگو باید بخرن مامانم به ما نمیده پس انداز میکنه واسه داداشم شانس نداریم نه مادرمون به ما روا داره نه مادرشوهر 

اره اینم اینطوری هست ، اما خانوادش توان این خرج آ رو نداشتن ، باباش روز اول گفته بود به داداشم ، برا ...

من به خواهر شوهر دارم اینجوریه یعنی ساعت تو دستش چند میلیون قیمت داره فقط مانتو میخرید دو سال پیش ۹۰۰ هزار تومان همه چی هم از خونه و ماشین بنامشه کار هم نمیکنه اصلا وضع شوهرشم خوب نیست ولی وام میگیره اضافه کار میره که خرج این و بده اونم ۲۰ ساله ازدواج کرده یک شب خونش نبوده اصلا بلد نیست تخم مرغ درست کنه مادرش جمع میکنش