2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه از توی ماشین به مامانم وشوهرم گفتم من جیغ نمیکشم ولی گریه میکنم نگید گریه نکنا یعنی از اول تاا وقتی بچه رو بهم دادن زار زدم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دوست خالم طبیعی بود زایمانش بعد صبحش انجیر خورده بود ر ید تو دست دکتر😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

یبار کورتاژ شدم بعدش بهم مورفین زده بودن ..توهم میزدم و کلا تو نعشگی بودم .. خودم ک یادم نمیاد ولی شوهرمو خواهرم همش تعریف میکنن میخندن

ک مثلا با اون حالم وقتی مرخص شدم گیر دادم چیپسو ماست بیارین بخورم و بعدش همونجا خوابیدم

یا انگشتامو تکون میدادم میگفتن چیکار میکنی میگفتم دارم با گوشی کار میکنم دیگه مگه کوری

ازین چیزا ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

والا چیز خنده داری یادم نمیاد ....

فقط یه چیز باحالی بود که واسه من خنده دار تبود اما کل ماماها پرستار و دکتر پوکیدن از خنده ...

من از روی تخت درد داشتم میرفتم روی تخت زایمان ....انقدر حالم خوب بود که با پای خودم پاشدم رفتم ... بعد گان تنم بود که از جلو بسته بود و پشت ش کامل باز بود و به دست و پام میپیچید ... گفتم اینو دربیارم اه؟ ماما گفت وااا نه واسه چی؟

گفتم الان این چیه،؟

دستتون تا آرنج توعه اونوقت این حجابه چیه،؟

دیگه دکتر تا منو بزائونه میخندید😂

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏