2777
2789
الهییییی اسی فقط ۶ روز مونده تا زایمانت😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹

الان اینقد بخنده به دنیا بیاد😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای بدبخت دکتره😂😂😂😂

خیلی حال بهم زنه😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

با مامانمو ،مادر بزرگم تو راه بیمارستان زنگ زدم به بابام سر کار بود همکارش برداشت تلفنو بهش گفتم به فلانی بگو نوت داره دنیا میاد .الان یادش می افتم از خجالت میمیرم .فرداش به بابام گفتم من خودم زنگ زدم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
فقط لحظه ای که بچه رو میذارن رو سینه شیر بخوره، یه دهن کوچیک که دنبال سینه مادرشه  خدایا ازین ...

وای وای نگووو😍😍خیلییی قشنگه

من قبلا از شیردهی متنفر بودم ولی وقتی نینیم سینمو گرفت عاشقش شدماا همش دلم میخواست زودتر گشنش بشه شیرش بدم😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ک امروز مشکوک بودن ب سوراخ شدن کیسه رفتم اورژانس و... گفتن ن برو تا هفته بعد

همش هم شوهرم میپرسید چجور میفهمن سوراخ شده

مگ چشمشون سی تی اسکن داره

گفتم ولش کن

باز میگف ن سواله خوب

رو تخت و تو راه اتاق عمل پرستار همراهم که داشت فرم پر می کرد گفت به چیزی حساسیت داری ؟ ( منظورش دارو ...

وای خدااا😂😂😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اول که رفتم معاینه وقتی گفت 4 سانتی 

بستری میشی خییییلی خوشحال شدم

ولی انقدر دردم زیاد شد که منی که عاشق زایمان طبیعی بودم هی میگفتم طوروخدا منو سزارین کنین  

تـو را چون جانِ خود میدانمت♥️🫀