2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نشده هنوز کلی هم روش تا الان دعواست خدا به خیر بگذرونه خخخخ

😊😊😊 پس اینطور که معلومه امکان داره تو این آشوب چیزی هم کاسب نشین 😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خانمها حواستون باشه آقایی که میاد میگه خانمم سرده و بی محبته و..... قصدش چیه. البته بجز یک کاربر که ...

سلام.اگه شما تو کل نظرات حقیر یه دونه جسارت و بی ادبی به کسی چه زن چه مرد پیدا کردید بفرمایید تا من جلوی همه معذرت خواهی کنم.شما دارید زود قضاوت میکنید 

😊😊😊 پس اینطور که معلومه امکان داره تو این آشوب چیزی هم کاسب نشین 😁

نه اینطور نیست دعوای دیگران به خودشون مربوطه مال من نیست .فقط کار خودشونو به تاخیر میندازه

سلام.اگه شما تو کل نظرات حقیر یه دونه جسارت و بی ادبی به کسی چه زن چه مرد پیدا کردید بفرمایید تا من ...

بی ادبی نکردی ولی اینجا خبری نیست که زن بیچارتو داری خراب میکنی مثلا گفتی زنم سرده چی میشه؟؟؟؟ یکی میاد میگه بیا من با محبتم!!!!؟؟؟؟؟

بی ادبی نکردی ولی اینجا خبری نیست که زن بیچارتو داری خراب میکنی مثلا گفتی زنم سرده چی میشه؟؟؟؟ یکی م ...

یعنی شما هییییچ !!!وقت توی عمرتون نشده که خسته بشید و زبون به گلایه باز کنید؟؟؟؟ یعنی اگه کسی یه واقعیتی رو گفت میشه خراب کردن طرف مقابل؟؟؟ وقتی خود طرف به این موضوع معترفه و میگه من همینم چکارش میشه کرد به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟

شوهر من نظامی نیست و لی خونمون حکومت نظامیه😭😂😭😂😭😂😭

شوهرمن انقد بی لیاقته که فقط یه حقوق کارمندی ۲،۳ تومنی داشت امامن انقد مدیریت مالی و زندگیم خوب بود، کاری کردم ۳ تاخونه تو تهران خرید ظرف ۶،۷ سال زندگی، اما مگه قدر میدونه؟

اومد خاستگاری چندتا بیماری کوچیک داشت، مادیات چیز خاصی نداشت، کارمندساده بود با یه لیسانس و من و خانوادم ازهرلحاظ ده برابر برتربودیم.

من گفتم لابد میبینه چهرم خوبه، نجیبم، باحجابم، پدرم شغل عالیه داره و خانوادم شریف و موثقن، ازهمه مهمتر اخلاق خودم خوبه، مهربون و عاطفیم، چندتامدرک دانشگاهی دارم، حتماااا عاشقم میشه، گفتم همینکه اهل نماز روزه است و ظاهرا سالم و پاک بنظر میان کافیه....

اما کی بود که قدربدونه....مدام تندی، بی توجهی، نفهمی ، قهر، خامی، بچه ننه بازی، بی محبتی.

کاری کرد که آرزوی هروزم شد مردن و راحت شدن.....

کاش بی عاطفه و خشک بودم دلم نمیسوخت، کاش بی سلیقه بودم، دستپختم بدبود، چهرم بد بود، بی خانواده و بداخلاق بودم و بی بند و بار و نانجیب تالااقل کمتر اذیت شم ازینهمه کم گذاشتن و قدرنشناسی.....

هی خدا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بی ادبی نکردی ولی اینجا خبری نیست که زن بیچارتو داری خراب میکنی مثلا گفتی زنم سرده چی میشه؟؟؟؟ یکی م ...

وااا  😶

متاسفم واقعا .ماتوی دین داریم که حتی برای نماز هم کسی رو از خواب بیدار نکنید و به کسی چیزی رو اجبار ...

ای کاش ایمانش واقعی بود لااقل تادلم نمیسوخت

خدامیدونه چقدر ایمان واقعی مهم بود برام....

کاش ب کارهای دینی اجبارم میکرد اما لااقل ده ها خلق بد رو نداشت

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

خانومش عضو سایته البته به گفته خودشون