2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دردم نبود محبت از طرف خانوممه .ادم سرد و بی محبت و بی تفاوتیه

ههه

منم همین درد رو با شوهر بی درکم دارم

بهترین دختر ممکن رو گرفت امابدترین رفتارو باش کرد

ب هرکی بگم شاخ درمیاره، ازخوبیای خودم و قدرنشناسیا و اذیتا و بی توجهیای اون

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خخخخخخخخخ خدا بگم چکارت نکنه دختر خخخخخخخخخخخخخخخخ

راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معمولن قردادهای خیلی محکمی میبنده که دو طرف راضی باشن مخصوصا که الان شمارو نمیشناسیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا اخه اجی جان؟؟؟؟؟من ادم خشک و سخت گیر و خسیس و بد اخلاق و پادگانی محکم و .. تو خونه نیستم اخه!!!!

شوهر من همه اینارو هست

و کلا نابود کرد منو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
فامیلی چمیده توی اون استان زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نشنیدم تا حالا این فامیلی رو معمولا هر منطقه ای یه فامیلی زیاده شهر ما بیشتر سالاری و نجفی و داوری زیاده  ☺

راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معم ...

پیشنهادم جدیه اما باید پول برسه و هر جور شما بخوایید قرار داد میبندیم .من پول برام مهم نیست .منو تو لیستتون داشته باشین تا وقتی پول اومد خبرتون کنم ان شالله

شوهر من همه اینارو هست و کلا نابود کرد منو

متاسفم واقعا .ماتوی دین داریم که حتی برای نماز هم کسی رو از خواب بیدار نکنید و به کسی چیزی رو اجبار نکنید .اجبار کردن دوری میاره

پیشنهادم جدیه اما باید پول برسه و هر جور شما بخوایید قرار داد میبندیم .من پول برام مهم نیست .منو تو ...

ان شاءالله پس هنوز انحصار وراثت انجام نشده درسته ؟