2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دردم نبود محبت از طرف خانوممه .ادم سرد و بی محبت و بی تفاوتیه

ههه

منم همین درد رو با شوهر بی درکم دارم

بهترین دختر ممکن رو گرفت امابدترین رفتارو باش کرد

ب هرکی بگم شاخ درمیاره، ازخوبیای خودم و قدرنشناسیا و اذیتا و بی توجهیای اون

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خخخخخخخخخ خدا بگم چکارت نکنه دختر خخخخخخخخخخخخخخخخ

راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معمولن قردادهای خیلی محکمی میبنده که دو طرف راضی باشن مخصوصا که الان شمارو نمیشناسیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا اخه اجی جان؟؟؟؟؟من ادم خشک و سخت گیر و خسیس و بد اخلاق و پادگانی محکم و .. تو خونه نیستم اخه!!!!

شوهر من همه اینارو هست

و کلا نابود کرد منو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
فامیلی چمیده توی اون استان زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نشنیدم تا حالا این فامیلی رو معمولا هر منطقه ای یه فامیلی زیاده شهر ما بیشتر سالاری و نجفی و داوری زیاده  ☺

راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معم ...

پیشنهادم جدیه اما باید پول برسه و هر جور شما بخوایید قرار داد میبندیم .من پول برام مهم نیست .منو تو لیستتون داشته باشین تا وقتی پول اومد خبرتون کنم ان شالله

شوهر من همه اینارو هست و کلا نابود کرد منو

متاسفم واقعا .ماتوی دین داریم که حتی برای نماز هم کسی رو از خواب بیدار نکنید و به کسی چیزی رو اجبار نکنید .اجبار کردن دوری میاره

پیشنهادم جدیه اما باید پول برسه و هر جور شما بخوایید قرار داد میبندیم .من پول برام مهم نیست .منو تو ...

ان شاءالله پس هنوز انحصار وراثت انجام نشده درسته ؟