راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دردم نبود محبت از طرف خانوممه .ادم سرد و بی محبت و بی تفاوتیه
ههه
منم همین درد رو با شوهر بی درکم دارم
بهترین دختر ممکن رو گرفت امابدترین رفتارو باش کرد
ب هرکی بگم شاخ درمیاره، ازخوبیای خودم و قدرنشناسیا و اذیتا و بی توجهیای اون
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معمولن قردادهای خیلی محکمی میبنده که دو طرف راضی باشن مخصوصا که الان شمارو نمیشناسیم
چرا اخه اجی جان؟؟؟؟؟من ادم خشک و سخت گیر و خسیس و بد اخلاق و پادگانی محکم و .. تو خونه نیستم اخه!!!!
شوهر من همه اینارو هست
و کلا نابود کرد منو
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
راستی اگه واقعا پیشنهادتون جدیه من با شوهرم مشورت کنم البته شوهر من تو این موارد خیییلی محتاطه و معم ...
پیشنهادم جدیه اما باید پول برسه و هر جور شما بخوایید قرار داد میبندیم .من پول برام مهم نیست .منو تو لیستتون داشته باشین تا وقتی پول اومد خبرتون کنم ان شالله