2777
2789
مزاجم نمیدونم بخدا😑بچه بودم تپل بودم ها 15 سالم ک شد خیلی بم ناراحتی وارد شد خیلی لاغر شدم دیگ هیچو ...

خب اشکال نداره این خضوضیاتی که میگم رو داری؟

رنگ پوستت به زردی میزنه؟

موهای وز و حالت دار داری؟

رگ های برجسته

استرسی و زود از کوره در رفتن

میل جنسی خوب

پرانرژی

از گرما بیزاری

خب اشکال نداره این خضوضیاتی که میگم رو داری؟ رنگ پوستت به زردی میزنه؟ موهای وز و حالت دار داری؟ ر ...

نه سفیدم فقط استرس بگیرم زرد میشم خیلی یا خسته باشم خیلی زرد میشم رگهام برجسته نیستن اما سبزی رگای دستام معلومه استرس میگیرم بدجور بدنم شروع ب لرزش میکنه زود هم عصبی میشم میل جنسی معڐرت میخام خوبه خیلی گرمم😑😑😑 پر انرݫی در مواقع خاص هستم خیلی از گرما هم فراریم 

خدایا همیشه باش💫😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=109228871]صحرا جون چرا برای لاغریت اقدامی نمیکنی که اینقدر ناراحت نباشی؟[/QUOTEوالا من یه روز ...

فکر نمیکنی اگه لاغر بشی خودت احساس بهتری داری حتی تو نفس کشیدنت

راه رفتنت

اعتماد به تفست

هروقت میخواد ارادت ضعیف بشه به اینا فکر کن یا بنویس و بزن یه جایی که همش ببینی وجلوی چشمت باشه

وقتی بهش فکر کنی میشه انگیزه و هدفت

همش باخودت بگو ایندفه من پیروز میشم

همش حرفای اینجوری رو به خودت تلقین کن تا بشه باورهات

نه سفیدم فقط استرس بگیرم زرد میشم خیلی یا خسته باشم خیلی زرد میشم رگهام برجسته نیستن اما سبزی رگای د ...

خب متوجه شدم عزیزم شما سوداوی هستی

فکر میکنم سرت سرد شده عزیزم

شما ابتدای کار باید به روحت کمک کنی تا گرم بشه 

وقتی روحت گرم شد جسمت هم گرم میشه البته که تغزیه هم مهمه به اونم میرسیم

احتمالااسترس یدفه ای بهت وارد نشده یا یه مدت طولانی استرس داشته باشی؟

خب متوجه شدم عزیزم شما سوداوی هستی فکر میکنم سرت سرد شده عزیزم شما ابتدای کار باید به روحت کمک کنی ...

بله همیطورر حقیقت میخای بگم؟ من الان 16  سالمه اما عقد هستم یه ماه دیگ عروسیمه 15سالگی عقد کردم من تو 13سالگی متاسفانه یه رابطه مسخره شروع کردم تو چت البته اون موقعه کلاس هفتم بودم همش ب فکرش بودم و استرس های مزخرفی ی خودم میدادم البته تو زندگق خانوادگیم خیلی تو بچگی روحیم داغون کرد الان همیشه یه چیزی تو زندگیم خلع داره احساس میکنم ظربه های بچگیم خیلی واسم گرون تموم شد 

خدایا همیشه باش💫😍

بله چون گفتی تپل بودم یدفه لاغر شدم حدث زدم که سودات یدفه غلبه کرده

خب اشکال نداره گلم غصه نداره 

نگران نباش خدا همیشه یاور همه ی ما بنده هاست

گاهی هم بنده هاشو وسیله قرار میده تا کمک همدیگه باشن

شما اول از همه باید روحت رو گرم کنی به مکان های گرم بری مثل حرم امام رضا ع یا امام زاده ها

سعی کن صله ارحام زیاد انجام بدی دیدن خاله و دایی و عمه و...

برو به دیدن دوستایی حالتو خوب میکنن و انرژی مثبت بهت میدن

احتمالا پچ پچه های ذهی و غرغر های ذهنی هم زیاد داری وقتی میاد سراغت صلوات بفرس تا باز گرمای وآرامش صلوات مغزتو گرم کنه

شما دو روز دیگه قراره بانوی یک خونه ای باشی که قراره مهر ومحبت اون خونه به عهده شماست

به همسرت حرفای محبت آمیز بزن تا خودت هم حالت خوب بشه

شما اول از همه باید روحت رو گرم کنی به مکان های گرم بری مثل حرم امام رضا ع یا امام زاده ها سعی کن ص ...

نمیتونم 😑 ظربه های روحیم تو بچگی خیلی گرون تموم شده واسم طوری ک هروق میخام حالم خوب باشه یادشون میوفتم ب طور کل ناامید میشم استرس میگیرم ببخشید میشه اطلاعاتی ک دارین در اخیتارم بزارین؟ ممنون میشم خیلی این روزا با لاغری دست پنجه نرم میکنم ب طوری ک هرچی میخورم تاثیری رو بدنم نداره و بدتر لاغر میشم

خدایا همیشه باش💫😍

هرچی به دیگران محبت کنی دراصل به خودت محبت کردی چون وجود خودت رو گرم کردی

مزاج سودا گلم سرد و خشک شما از یه روحیه ی سرد و خشک جز بیمهری و افسردگی و پرخاشگری هیچی برات نداره

پس سعی کن روحتو گرم کنی 

با گرمای رفتارت تمام زندگیتو درنهایت میتونی گرم کنی

هرچی به دیگران محبت کنی دراصل به خودت محبت کردی چون وجود خودت رو گرم کردی مزاج سودا گلم سرد و خشک ش ...

ممنون از کجا میتونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟ البته اگ خودتون درخاست دوستیمو قبول کنین و اطلاعات بیشتری در اختیارم بزارین یه دنیا ممنون میشم

خدایا همیشه باش💫😍
شما اول از همه باید روحت رو گرم کنی به مکان های گرم بری مثل حرم امام رضا ع یا امام زاده ها سعی کن ص ...

نمیتونم برم حرم امام رضا یک اینک ما شهرمون دوره دو اینک هروق رفتم با حالت غش و ضعف بیرون میام از شدت گریه حالم خیلی خراب میشه

خدایا همیشه باش💫😍
نمیتونم 😑 ظربه های روحیم تو بچگی خیلی گرون تموم شده واسم طوری ک هروق میخام حالم خوب باشه یادشون میو ...

با این اوضاع نباید توقع چاقی داشته باشی عزیزم

شما هروقت از استرس دور باشی خودخود چاق میشی

چه زمانی از استرس دور میشی زمانی که بدنت گرم بشه و آروم بشی اونوقت آب هم بخوری گوشت میشه به تنت

ببین هرکسی گلم تو زندگیش مشکلاتی داشته  وداره

ولی زندگی جریان داره

من دوماه پیش جنینمو از دست دادم پس چون جنینمو از دست دادم دیگه باید بشینم ماتم بگیرم نه پاشدم دوباره دارم بیشتر از قبل تلاش میکنم 

با این اوضاع نباید توقع چاقی داشته باشی عزیزم شما هروقت از استرس دور باشی خودخود چاق میشی چه زمانی ...

سیع میکنم دور باشم اما من خیلی زود وزنم تغیر میکنه یه روز استرس بکشم همه چیم اب میشه یعنی ممکنه از همین مزاجم باشه‌؟

خدایا همیشه باش💫😍