2777
2789
همینکه گریه میکنی خوبه سودای بدنت خارج میشه خودتو خالی میکنی

البته بگم خیلی گریه میکنم همش دلم میخاد بزنم زیر گریه طوری شدم ک همسرم بم میگه خیلی اشکت دم مشکته و گریه میکنی سیع میکنه من از جاهای مثل امام زاده یا حرم یا جای ک اڐیتم میکنه دورم کنه

خدایا همیشه باش💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته بگم خیلی گریه میکنم همش دلم میخاد بزنم زیر گریه طوری شدم ک همسرم بم میگه خیلی اشکت دم مشکته و ...

میگه گریه میکنی نمیزارمت بری بیشتر گریه هام عقده میشن واسم

خدایا همیشه باش💫😍
حتما شک نکن افراد سوداوی ذره ذره چاق میشن و کیلو کیلو لاغر

دقیقا ایطورم یهو طوری بدتر ازقبل لاعر میشم ک بقیه تعجب میکنن دعا میکنم دوباره خدا دامنتو سبز کنه و هزچی بخای بهت بده البته اگ اهوازی هستی توتاپیکم عنوان یه دکتر اهوازی هستی ک عالیه خاستی سری بزن

خدایا همیشه باش💫😍
البته بگم خیلی گریه میکنم همش دلم میخاد بزنم زیر گریه طوری شدم ک همسرم بم میگه خیلی اشکت دم مشکته و ...

ببین تو الان همسرتم داری با سردی رفتارت از خودت دور میکنی

یه لحظه به خودت رجوع کن بگو هیچکس تو این دنیا به جز خودم نمیتونه نجاتم بده پس باید دستامو خودم به زانوم بگیرم برای زندگیم بجنگم اینقدر میجنگم تا پیروز میدون باشم

ببین تو الان همسرتم داری با سردی رفتارت از خودت دور میکنی یه لحظه به خودت رجوع کن بگو هیچکس تو این ...

امیدوارم یعنی میگی سیع کنم دیگ از استرس دور باشم بهتر میشم؟

خدایا همیشه باش💫😍
میگه گریه میکنی نمیزارمت بری بیشتر گریه هام عقده میشن واسم

بعداز اینکه صحبت هات بامن تموم شد نازنین برو وضو بگیر دو رکعت نماز بخون خودت اشکات میریزه ناخودآگاه

وقتی خدای به این مهربونی داری که اینقدر مشتاق حرف زدنه باتویه چرا باهش حرف نمیزنی 

حرف دلتو بهش بزن بعد میبینی که چقدر آروم شدی 

چقدر سبک شدی 

چقدر روحتو جلا دادی

بعداز اینکه صحبت هات بامن تموم شد نازنین برو وضو بگیر دو رکعت نماز بخون خودت اشکات میریزه ناخودآگاه ...

من دوساله نماز نمیخونم دور شدم از خدا باهاش قهرم😛😛اخه فک نمیکرد یه ظربه های واس من و سنم زیادی بود؟

خدایا همیشه باش💫😍
نه عزیزم من مشهدم  هروقت رفتم حرم حتما برات دعا میکنم

مرسی گلم منم خوزستانم شهر شوش دانیال نبی که پیامبر هستش اگ رفتم شاید لایق نباشم اما دعا میکنم دامنت دوباره سبز بشه

خدایا همیشه باش💫😍

ببین گلم ما توی این دنیا اومدیم تا فقط امتحان بشیم

سختی های زندگیمون همون امتحان هامونه

به زبون ساده هم بخوام بگم الان مدارس تیزهوشان امتحاناشون سخت تره یا مدارس عادی

حالا هرچی برای خدا مقامت بالاتر باشه آزمایش های سخت تری بهت میده

خدا تورو درسطح بالا قرار داده 

پس باید به خودت ببالی که پیش خدا اینقدر عزت داری

چه نوع لاغری هستی یکم از خودت ویژگی هات بگو گلم مزاجت چیه؟

منو میگی لطفا،خیلی چاق شدم

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره