2777
2789
عنوان

من شوهرمیخوام،کی پاسخگویه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه مهربونم ❤  من که تو تاپیک دورهمی هستم، چند بار منشت کردم نیومدی فکر کردم دیگه نمیای&n ...

ندیدم ک منشن کردی ک😲😲😲😲خوبم فدات تو خوبی چخبرااااااا؟! 

نبودی دیروز پریروز اینجا مسابقه بود من نفر اول شدم هفته دیگ عروسک میاد دستم😍😍😍😍 عکس مسابقمم اخرین تاپیکم هست

باعث و بانی گرونی رو میگم جیگر  وگرنه با وجود اینکه این ۴ سال عقد نتونستم مسافرتم برم و سختی ز ...

منم دقیقا ۴سال پیش ازدواج کردم منم خیلی سختی کشیدم 

ولی من و تو امثال ما باید خوشحال باشیم که این مسیرو رفتیم سن که بره بالا توقع ها هم میره بالا و بعد پسره بی پوله نداره دعوا میشه در نهایت طلاق

هنوز سنی نداری که بخوای نگران بی شوهری باشی ولی امیدوارم یه کیس عالی بیاد و خوشبختت کنه🙇

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه
ندیدم ک منشن کردی ک😲😲😲😲خوبم فدات تو خوبی چخبرااااااا؟!  نبودی دیروز پریروز اینجا مسابقه بو ...

اتفاقا لایک کردم، یکی از کاربرا منو منش کرد بعد دیدمت رفتم تو امضا دیدم تو هم عکس گذاشتی لایک کردم  

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

راست میگی گاهی مجردی دل ادمو میزنه از یه سنی ادم دوسداره برا ی جنس مخالف عزیز باشه .و محبت پدر و مادر اون خلا پر نمیکنه.امیدوارم همه جوونا زمینه پیوندشون فراهم شه

درسته مجازیه ولی دل شکستن هاش واقعیه 
ندیدم ک منشن کردی ک😲😲😲😲خوبم فدات تو خوبی چخبرااااااا؟!  نبودی دیروز پریروز اینجا مسابقه بو ...

اعلان ها رو فکر نکنم نگاه کنی 😂😂😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اتفاقا لایک کردم، یکی از کاربرا منو منش کرد بعد دیدمت رفتم تو امضا دیدم تو هم عکس گذاشتی لایک کردم & ...

عه قربون لایکت😍😍😍😍