2777
2789
عنوان

دردسر تصادف با راننده خانوم !

409 بازدید | 42 پست

- من مرد هستم - 

چند وقت پیش یک خانومی توی چهار راه از پشت به ماشین من زد. من هم چون بچم توی بیمارستان بود خیلی عجله داشتم . خانوم از ماشین پیاده شد و کلی داد و بیداد راه انداخت! هر چقدر بهش گفتم که شما از عقب زدید و مقصرید قبول نکرد! بهش گفتم من عجله دارم و باید برم . مدارکم رو بگیرید بعدا با هم حرف بزنیم . باز هم قبول نکرد و گفت الا و بلا باید پلیس بیاد. حق هم نداری ماشین رو تکون بدی (ماشین هم دقیقا وسط چهار راه بود) . من هم چون واقعا عجله داشتم گاز ماشین رو گرفتم و رفتم!

دیروز از کلانتری زنگ زدن با یک خانوم تصادف کردی و فرار کردی. الان دو روزه آواره کلانتری و دادسرا شدم!

خدا نبخشه اونی که به این خانوم گواهی داد اما قوانین رو یادش نداد.

====>> نوشته های من برای بانو جانم (کانال تلگرام) : @man_ishan  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم روز عروسی سرعتمون یکم زیاد بود از پشت همسرم زد به یه ماشین که رانندش خانم بود

حالا اونم گیر داده بود حتماااااا باید افسر بیاد😐منم با لباس عروس 😐فقط حرص میخوردم

همسرمم بیخیالش شد و حرکت کردیم، رفیقش موند با خانمه حرف بزنه!

شمام كارتون درست نبوده كه گذاشتيد رفتيد، ديگه تصادف پيش مياد چه مقصر باشيد چه نباشيد نبايد صحنه رو ت ...

گفتن بچشون بیمارستان بودااا

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
شمام كارتون درست نبوده كه گذاشتيد رفتيد، ديگه تصادف پيش مياد چه مقصر باشيد چه نباشيد نبايد صحنه رو ت ...

بچم رو برده بودن بیمارستان  نمی تونستم بمونم. بالاتر از مدارک چی باید به خانوم میدادم که راضی می شد من برم ؟!

====>> نوشته های من برای بانو جانم (کانال تلگرام) : @man_ishan  

منم گواهینامه دارم ده ساله و همیشه پشت فرمونم اما یکبارم تصادف نکردم همه جا نشستم جاده هراز و غیره،اون خانم احمق بوده اگه زده به عقب ماشین شما و باز پیگیره،اما اگه دقیقا عقب بوده باشه و بغل ماشین نخورده باشه

ماشینتون خسارتی ندید؟؟خب همون لحظه از صحنه یه عکس میگرفتید،احتمالا چهارراه دوربین داره مشخص میشه کی مقصره

درضمن انشالله بچتون همیشه سلامت باشن

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

چ خانوم بیشوری

خوب شد قیضش کردم 😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤