2777
2789
عنوان

تاپیک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6511 بازدید | 283 پست
یه شیشه اش ۱۲۵ تومن هستن ولی ارزششو داره حتی میتونی ب پوستت بزنی فوقالعادس  برای پرپشتی موهم ت ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده

برا رشد مجدد مو و پرپشتی موهای همسرم راه حل دارین؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
برای شوره سر چی خوبه من تو این فصل شوره سرم‌ناجور میشه وقتی موهامو نگاه میکنم رو پوست کلم‌یک تیکه ها ...

عزیزم من برای شوره سر خودم از شامپو کلیر ضد شوره استفاده کردم یبار میشوری کف نمیکنه فقط شوره هارو از پوست سر جدا میکنه و ابکشی میکنی دوباره میزنی ب موهات اینسری کل شوره هارو از بین میبره  قیمتش حدودا ۵۰ تومنه  من اینو امتاحان کردم 

ولی اینارو هم شنیدم ک خوبه

اگه هزینه زیاده میتونی از سرکه سیب استفاده کنی ب میزان اندازه سرکه درست همون اندازه هم اب ترکیب کن  بعد شامپو کردن موهات این محلول رو بزن و بشور هر هفته سه بار

روش دیگه ک موثر تره ماست 

بعد شستن موهات ماست رو به تمام سرت بزن هم نرم و خوش حالت میکنه (اینو بهت اطمینان میدم البته اگه زیاد دکلره نکردی) هم اینکه شوره سر تاثیر داره ماست رو اروم ماساژ بده کف سرت َبعد بیس دیقه بشور 

اینم بگم ک باید علت هر چیزی رو پیدا کنین 

شوره سر میتونه  خشکی پوست سر 

الرژی

کمبود ویتامین 

و.... باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست گلم منم برات به نیت ۱۴ معصوم ۱۴ تا صلوات فرستادم انشالله که حاجت بخیر بشید ببخشید برای چرو ...

ممنون عزیز دلم لطف کردی 

عزیزم ببین من یه چروک روی گونه ام داشتم ک براثر بد خوابیدنم ب وجود اومده بود تونستم رفعش کنم اینو گفتم ک بدونی واقعا تاثیر داره و ناامید نشی 

اول اینکه برای لک های صورت بجای اینکه از ضد افتاب استفاده کنی ک بیشتر لک دار میکنه صورتو روغن کنجد اصل بگیر نصف شیشه پر کن و نصف شیشه بقیه رو ابجوش سرد شده هر وقت رفتی بیرون این شیشه رو تکون بده و بزن به صورتت هم لک هارو میبره هم پوستت به مرور جوان تر و زیبا تر میشه 

برای سفت شدن پوستت روزی یه بطری اندازه نوشابه خانواده مخصوص خودت اب پر کن و بخور ینی یک روزیه بطری کامل خورده باشی 

برای چین پیشونی هر روز و هرشب یک یخ قالبی کوچیک میتونه اب باشه ولی برای تاثیر بیشتر میتونی از اب هندوانه یا مکیس الورا ک تو قالب بریزی خالص  روز بزن ب صورتت تا کامل اب بشه بعد با حوله اروم خشک کن 

هر دوروز یکبارم سفیده تخم مرغ رو بز به پوستت تا خشک بشه بعد بشور یاباگه خواستی با یخ میتونی بشوری

برای من تاثیر داشته خیلی ایشالا برای شما هم داشته باشه عزیزم منم براتون صلوات فرستادم

عزیزم فقط اب نخود چطور تهیه کنم؟نخود تو اب بجوشونم کافیه ؟ بعد اب نخود و میشه با سیب زمینی و ابپیاز ...

عزیزم اونی ک شما میگی رو باید بخوری اونم تاثیر داره و خود نخود رو هم هرروز حتی شده یک مشت بپز بخور 

اب نخودی ک مامانم برام استفاده کرد نخود رو گذاشت خیس شد تا صب بعد همون اب رو زدم ب سرم 

ولی چیز زیادی ک تاثیر تو پرپشت تر شدن موهام داشت و همه هم میگفتن این بود ک حنا و روغن زیتون و زده تخم مرغ زیاد گذاشتم موهام شاید حداقل دوهفته یکبار میزاشتم موهام ازین رو ب اونرو شد 

فداتشم عزیز دلم ایشالا موهات ب پرپشتی مد نظرت برسه 😍😍😍😍😍😍😍😍و مدیونتون نشم 😊😊😊😘😘😘😘😍😍😍😍

سلام عزیزم خدا خیرت بده برا رشد مجدد مو و پرپشتی موهای همسرم راه حل دارین؟

خواهش گلم 

رشد موهای همسرتون 🤔حالا من میگم شما انجام بدین انشالله نتیجه بده روغن نارگیل اصل بخرین و هرروز بزنین بوشم بد نیست  

اب پیاز پیازچه موهارو تحریک میکنه و باعث رشد مجدد میشه 

استرس و از همسرتون دور کنین 

حناو تخم مرغ هم خیلی خوبه 

روغن زیتون پرپشت میکنه 

اگه موهاشون فقط کم پشت هست هرروز تخم مرغ بزنین ب موهاشون این باعث رشد موهای جدید میشه

و یک ازمایش کامل بدن تا ببینین چه ویتامین هایی کم دارن و رفع کنین 

عزیزم امیدوادم برای همسرتون جواب بده و راضی باشین 

روغن زیتون 😍 البته لک رو من شنیدم از مامانم ک موقعی ک درد زایمان میکشی و عرق میکنی با موهات محکم ب ...

به موها روغن زیتون بمالی بعد موهارو بکشی رو صورتت 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
خواهش گلم  من اطلاعاتم تا این حد بود گلم کاش بلد بود و میتونستم بیشتر راهنمیایتون کنم😘😘😘

الان خمیر دندونو زدم واقعا عالی بود خیر ببینی

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟