2777
2789
عنوان

تاپیک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6511 بازدید | 283 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ موی چای و حنا ک رنگ شرابی میده...چطوری درست کنم این رنگ مورو؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

اسییییی....رنگ مورو یاد بده ب من😐😐😐😐😐😐😐

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
رنگ موی چای و حنا ک رنگ شرابی میده...چطوری درست کنم این رنگ مورو؟

بستگی ب موهات داره چقدر مواد رو بریزی 

بعد به اندازه ک یکم اب جمع بشه روش اببریز و بزار بجوش دو قل ک زد بردبزن ب موهات

بستگی ب موهات داره چقدر مواد رو بریزی  بعد به اندازه ک یکم اب جمع بشه روش اببریز و بزار بجوش د ...

طرز تهییه اش چجوریه؟؟؟؟چایی و حنارو باهم بریزیم بجوشه؟؟؟؟

مثلا سه قاشق حنا بریز  چهار قاشق چای  و یک استکانو نصفی اب بعد مخلوط کن

بعد همه رو بزارم بجوشه؟؟؟چایی خشک بریزم یا اول چاییو دم کنم؟؟؟

اره همرو ب اهم بریز  نه چای خشک بریز بزار همشون باهم جوش بیان

ببخشید من یکم گیج شدم...بهد ک همه رو ریختم دوتا قل خورد...هم اب و هم موادشو میزنم ب سرم..بعد چقد بمونه رو سرم؟؟ به ریشه هم بخوره اشکالی نداره؟؟قشنگ رنگ شرابی میشه؟

من چطورى ميتونم به علاقه مندى هام اضافه كنم اين تاپيك رو 

نوار پایین تاپیک...یه علامت دوشاخه اس.بزنی..سبز میشه.میرخ تو ذخیره ها

چند سالتونه شما؟  بعد ازدواج اینطور شدین؟

عزیزم من دخترم ۶سالشه تمام تابستون رو تو افتاب بازی کرده پوستش سیاه سوخته شده چکار کنم درست بشه؟؟خدا خیرت بده میشه راهنمایی بدی؟

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
برا جاى جوش كه همون فرو رفتگى هست درمان دارى ؟  برا منافذ هم بگو ممنون

برای جای جوش نه عزیزم فقط لیزر بنظرم جواب میده 

ولی خب من اونقددددرییی ب روغن کنجد ایمان دارم ب حدی ک فک‌میکنم تمام لک و جا و ... پوست رو ب مرور رفع میکنه اینقدر خوبه روغنش بازم شما بزنین 

برای منافذ باز 

چسب بینی بخرین هر دوروز یکبار 

شبا قبل خواب صورتتونو بخور بدین بعد شکر نمک و ابلیمو و عسل رو ب اندازه کافی فقط ابلیموش  کم باشه و برای این باشه ک یکم رقیق بشه مواد بعد بزنین ب پوستتون و ماساژ بدین قشنگ تا وقتی شکرا اب بشه رو پوستت بعد بشور بعد شستن ی یخ کوچیک بردار بزن تا منافذای باز پوستت بسته بشن اینو هر شب حتما انجام بده بار اول نرمی و برق پوستتو میبینی 

یه روش دیگه ک هست هر دوروز یبار استفاده کن 

خمیر دندون رو با نمک مخلوط کن بزن ب صورتت کمی هم اب تا رقیق بشه با مسواک سفتبزن ب صورتت تا بیس دیقه بعد بشور 

و اینکه هر هفته دوبار سفیده تخم مرغ رو بزن ب پوستت بعد ی لایه نازک دسمال کاغذی رو روش بزن یکم خشک شد دوباره رو همینا سفیده بزن روشم دسمال کاغذی  ب کل قسمت های جوش سیاه های بعد ک زندی بزار خوب خشک بشه بعد محکم بکش قشنگ روز دسمال دونه های سیاه رو میبینی