2777
2789
عنوان

تاپیک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6511 بازدید | 283 پست
صورتم رو حوصله نداشتم با تیغ ۳باره زدم الان بار اخر کل صورتم دون دون ریزشده باید چیکار کنم به نظرتون ...

تیغ ک کلا صورتو میریزه بیرون 

بلافاصله بعدش روغن نارگیل بزن یا کنجد اول یخ بزن بعد روغن حتی اپلاسیون رفتین کنجد بزنین ک نمیزاره جوش بزنه پوستتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بالا گفتم برای دوس عزیز  اب پیاز اب سیب زمینی روغن نارگیل و الورا رو میکس کن و هرروز بزن ...

چندساعت باید رو مو بمونه؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

وقتی صورتمو بندمیندازم جوش میزنه طوری ک دیگه اصلاح نمیکنم ولی خب زیادن موهاصورتم.

چیکارکنم بند ک میندازم جوش نزنه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

عزیزم ب نیت جوادالاعمه برات ۱۴تا صلوات فرستادم ،،راهی برای از بین بردن موهای زائد زیر چونه ک بخاطر ه ...

ممنون عزیز دلم 

منم براتون صلوات فرستادم 

راستش من چون خودم صورتم مو نداشته و همه حرفام از تجربه هام بودهاینو انجام ندادم 

ولی بهتره بال مرغ رو اصلا نخورین 

مرغ رو یبار بجوشونین و ابشو بریزین دور بعد دوباره بپزین تا هورمون های مرغم باعث بدتر شدنش نشه 

میتونین از وکس های سکه ای ک فک‌کنم کلا ۳ تومنه بخرین الورا داره با عسل فرقی نداره هیچکدوم  بزارین داخل قابلمه اب بشه و با چوب بستنی بکشی روش وقتی سرد شد بکنی حداقل تا دو هفته در نمیاد این سکه ای ها مخصوص صورت هستن گلم  باز اگه با مواد گیاهی مطلبی پیدا کردم حتما بهتون میگم

وقتی صورتمو بندمیندازم جوش میزنه طوری ک دیگه اصلاح نمیکنم ولی خب زیادن موهاصورتم. چیکارکنم بند ک می ...

اینم بالا گفتم کلا بعد اصلاح چه وکس چه اپلاسی چه تیغ یا هرچیز دیگه روغن کجند نمیزاره جوش در بیاد 

اگه پوستت چربه با اب جوش سرد کمی قاطی کن 

اگه خونه انجام میدی ک اول یخ بزار بعد روغن بزن

عزیزم اگه موهات چند روز یکبار چرب میشه؟  برای ضخیم کردن مو روغن کرچک خوبه  پرپشتی مو حنا ...

عزیزم فقط اب نخود چطور تهیه کنم؟نخود تو اب بجوشونم کافیه ؟ بعد اب نخود و میشه با سیب زمینی و ابپیاز قاطی کنی یا جدا بزنم؟خیر ببینی تاپیک خوبی زدی .خدا غمو از دلت ببره😍😘

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند