2777
2789
عنوان

تاپیک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6511 بازدید | 283 پست
برای رشد موی سریع چکار کنم  ۵ ماهه کوتاه کردم ۵ سانت روشت کرده😔😔

شماخوبه رشدکمی داره حداقل

من خب چندساله ی سانتم رشد نکردن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من موهام چندساله رشدنمیکنن چیکارکنم دوباره رشدکنن؟ موخوره داشتن دوماه پیش چند سانت از ساقه موهامو ک ...

ببین نوک گیری هیچ تاثیری نداره از نظر من فقط باعث میشه موخوره هارشد نکنن 

برای موخوره قبل حام رفتنت ۲ ساعت روغن وازلین بزن و بزار بمونه رو موهات بعد برو حمام

برای شد موهات هم ابدپیاز و اب سیب زمینی و الورا و روغن نارگیل رو میکس کن و هرروز اسپری کن ب موهات این روش رو هرروز انجام بده تو ی ماه کلی رشد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتم رو حوصله نداشتم با تیغ ۳باره زدم الان بار اخر کل صورتم دون دون ریزشده باید چیکار کنم به نظرتون ؟

کار اشتباهی کردم به نظرتون ؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

برای رشد موی سریع چکار کنم  ۵ ماهه کوتاه کردم ۵ سانت روشت کرده😔😔

عزیزم بالا گفتم برای دوس عزیز 

اب پیاز اب سیب زمینی روغن نارگیل و الورا رو میکس کن و هرروز بزن ب موهات تو ی  ماه کلی رشد میکنه به ریشه موهاتون حتما برسه و ماساژ بدین

عزیزم من چند سال همش واسه موهام میرم دکتر موهام  چربه و جلوی موهای وحشتناک نازک و کم پشت شدن خس ...

عزیزم اگه موهات چند روز یکبار چرب میشه؟ 

برای ضخیم کردن مو روغن کرچک خوبه 

پرپشتی مو حنا و تخم مرغ و روغن زیتون رو قاطی کن بزن هفته ای دوبار

پوست انار بجوشون بزن ب موهات قبل حموم رفتنت 

اب نخود پرپشت میکنه 

روغن زیتونم عالیه  یادم رفت ب بقیه بگم  روغن زیتون رو کمی فقط کمی داغ کنین خیلی کم جوری ک باعث سوزشش سر نشه و بزن به موهات و با حوله ببند  بعد چند ساعت بشور 

چند تا نکته هم هست اینکه سرپا شونه نکن موهاتو 

نشسته موهاتو بشور حتما با اب سرد موهاتو بشور

خیرببینی دختر ❤️❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روا بشی  اینطوری همه تجربیاتت رو خالصانه دراختیارما گذا ...

انشاالله عزیز دلم انشاالله 

گفتم حداقل عوض صلوات ها و دعا های شما کاری هم من کرده باشم براتون

عزیزم ب نیت جوادالاعمه برات ۱۴تا صلوات فرستادم ،،راهی برای از بین بردن موهای زائد زیر چونه ک بخاطر هورمون مردونه در میاد هست؟؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .