2777
2789
عنوان

تاپیک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6539 بازدید | 283 پست
برای رشد موی سریع چکار کنم  ۵ ماهه کوتاه کردم ۵ سانت روشت کرده😔😔

شماخوبه رشدکمی داره حداقل

من خب چندساله ی سانتم رشد نکردن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من موهام چندساله رشدنمیکنن چیکارکنم دوباره رشدکنن؟ موخوره داشتن دوماه پیش چند سانت از ساقه موهامو ک ...

ببین نوک گیری هیچ تاثیری نداره از نظر من فقط باعث میشه موخوره هارشد نکنن 

برای موخوره قبل حام رفتنت ۲ ساعت روغن وازلین بزن و بزار بمونه رو موهات بعد برو حمام

برای شد موهات هم ابدپیاز و اب سیب زمینی و الورا و روغن نارگیل رو میکس کن و هرروز اسپری کن ب موهات این روش رو هرروز انجام بده تو ی ماه کلی رشد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صورتم رو حوصله نداشتم با تیغ ۳باره زدم الان بار اخر کل صورتم دون دون ریزشده باید چیکار کنم به نظرتون ؟

کار اشتباهی کردم به نظرتون ؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

برای رشد موی سریع چکار کنم  ۵ ماهه کوتاه کردم ۵ سانت روشت کرده😔😔

عزیزم بالا گفتم برای دوس عزیز 

اب پیاز اب سیب زمینی روغن نارگیل و الورا رو میکس کن و هرروز بزن ب موهات تو ی  ماه کلی رشد میکنه به ریشه موهاتون حتما برسه و ماساژ بدین

عزیزم من چند سال همش واسه موهام میرم دکتر موهام  چربه و جلوی موهای وحشتناک نازک و کم پشت شدن خس ...

عزیزم اگه موهات چند روز یکبار چرب میشه؟ 

برای ضخیم کردن مو روغن کرچک خوبه 

پرپشتی مو حنا و تخم مرغ و روغن زیتون رو قاطی کن بزن هفته ای دوبار

پوست انار بجوشون بزن ب موهات قبل حموم رفتنت 

اب نخود پرپشت میکنه 

روغن زیتونم عالیه  یادم رفت ب بقیه بگم  روغن زیتون رو کمی فقط کمی داغ کنین خیلی کم جوری ک باعث سوزشش سر نشه و بزن به موهات و با حوله ببند  بعد چند ساعت بشور 

چند تا نکته هم هست اینکه سرپا شونه نکن موهاتو 

نشسته موهاتو بشور حتما با اب سرد موهاتو بشور

خیرببینی دختر ❤️❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روا بشی  اینطوری همه تجربیاتت رو خالصانه دراختیارما گذا ...

انشاالله عزیز دلم انشاالله 

گفتم حداقل عوض صلوات ها و دعا های شما کاری هم من کرده باشم براتون

عزیزم ب نیت جوادالاعمه برات ۱۴تا صلوات فرستادم ،،راهی برای از بین بردن موهای زائد زیر چونه ک بخاطر هورمون مردونه در میاد هست؟؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .