2777
2789

خو از خودش بپرس

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما برید پیش مشاور خیلی مهمه هرکسی نمیتونه با نظامیا بسازه بخصوص که پیر میشن خیلی غیرقابل تحمل میشن سالهای اول خوبن انقد شست و شو مغزی میشن و یه چیزایی میبیننو انقد تحت فشارن که اخلاقاشون بد مشکوک بدجنس زورگو و... میشه

من بخاطر شرایط خانوادم خیلی خواستگار نظامی داشتم و چون تو خانواده اخلاقاشونو دیده بودم درجا رد میکردم خوبشونم خوب نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
حتما برید پیش مشاور خیلی مهمه هرکسی نمیتونه با نظامیا بسازه بخصوص که پیر میشن خیلی غیرقابل تحمل میشن ...

چه حکم کلی صادر کردی عزیزم.چون اطرافیان شما بد بودن نتیجه میگیریم همهههههه بدن؟😐

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
حتما برید پیش مشاور خیلی مهمه هرکسی نمیتونه با نظامیا بسازه بخصوص که پیر میشن خیلی غیرقابل تحمل میشن ...

خانم محترم همسر من نظامیه یه فرشته که فقط دوتا بال نداره پدرشون هم نظامی بودن به شدددت مهربون همیشه کمک حال همسرش تو خونه چون یاد گرفتن رو پای خودشون بایستادن 

چه حکم کلی صادر کردی عزیزم.چون اطرافیان شما بد بودن نتیجه میگیریم همهههههه بدن؟😐

من دیده ها و تجربیات خودمو از زندگی تو نظامیا گفتم بقیه مگه غیر این نظر دادن؟ یکی دو مورد هم نبوده که بگم این دوتا بد بودن البته بد هم دید دیگران نیستن ولی کسی که باهاشون زندگی میکنه کارای تو مخشونو میفهمه

لطفا درخواست دوستی ندید
خانم محترم همسر من نظامیه یه فرشته که فقط دوتا بال نداره پدرشون هم نظامی بودن به شدددت مهربون همیشه ...

خداروشکر به من ربطی داره زندگی شما؟

لطفا درخواست دوستی ندید
2790
2778
2791
2779
2792