2777
2789

عزیزم من شوهرم پدرم و شوهر خواهرم نظامین

شوهرم یه فرشته س از هر نظر اخلاقش مهربونیش دست و دلبازیش شعورش شخصیتش 

پدرمم ک نگم😍

اخلاق هیچ ربطی به شغل نداره

از شغلشم بگم بیمه ش عالی هزینه غربالگری من تو یکی از بهترین ازمایشگاه ها میشد ۴۰۰ من با بیمه ۱۰۰ پرداخت کردم

حقوقش دیگه نگران نبود نیست هر ماه حقوق داری چ بازار بد باشه چ خوب

خونه سازمانی و...

امیدوارم خوشبخت شی

خدا جونم مرسی❤
عالیه پس😁😁😁😆😆😆😆

اره حسرت یه ترکیه ب دلش مونده بیچاره😁ولی بنده خدا اصلا بمن گیر نمیده میگه اگه مامانت اینا برن توام برو خوشبگذرون البته ۲سال بعد بازنشستگی باز میشه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما برید پیش مشاور خیلی مهمه هرکسی نمیتونه با نظامیا بسازه بخصوص که پیر میشن خیلی غیرقابل تحمل میشن ...

عزیزم لطف کن حتی وقتی نظر میدی اول فکر کن تو الان هم به پدرم هم به همسرم توهین کردی..این نظامیا نبودن شما الان اینقدر راحت تو خونت نبودی..الان پدر من لب مرز سرپل ذهابه 

درضمن پدر من ۵۰ سالشه و نمونه س لطف کن بفهم چی میگی

خدا جونم مرسی❤
عزیزم من شوهرم پدرم و شوهر خواهرم نظامین شوهرم یه فرشته س از هر نظر اخلاقش مهربونیش دست و دلبازیش ش ...

زمین و آپارتمان میدن بهشون بیمه هاشون تکمیلیه حقوقشون عالیه عیدی همچنین فروشگاهو دفترچه های فروشگاه و غذا خوری دارن خیلی موقعیت های خوبی دارن نظامیا کارت هتل دارن بهترین هتل ها ..بابام نظامیه ما ازش میخوریم😂

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
زمین و آپارتمان میدن بهشون بیمه هاشون تکمیلیه حقوقشون عالیه عیدی همچنین فروشگاهو دفترچه های فروشگاه ...

من فردا میخام برم مشهد بهترین هتل مشهد با شبی ۱۰ هزار تومن هتل معین کنار حرم..😍😍😍😘😘منم تا بود بهترین مسافرت ها با پدرم میرفتم الانم همسرم🤣

خدا جونم مرسی❤
 من فردا میخام برم مشهد بهترین هتل مشهد با شبی ۱۰ هزار تومن هتل معین کنار حرم..😍😍😍😘😘منم تا ...

انشالله ب سلامتی..اتفاقا بابام برام میخاست بلیط بگیره بریم با همسرم هتل خودشون اونم ک فهمید باردارم گفت بمون بعده عید میری 😐

عزیزدلم بسلامتی😍😘 منم باردارم😋

انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت ولی بابام گف میری حرم لهت میکنن هرچقدر گفتم از دور زیارت میکنم گفت بعده عید انشالله😂

انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت ولی بابام گف میری حرم لهت میکنن هرچقدر گفتم از دور زیارت میکنم گفت بعد ...

عزیزدلم نگران نوه خوشگلشه😍😘من کسی نمیدونه باردارم وگرنه مخ منم میبردن

خدا جونم مرسی❤
 عزیزدلم نگران نوه خوشگلشه😍😘من کسی نمیدونه باردارم وگرنه مخ منم میبردن

آهاااان بگو دیگه 😂 انشالله صحیح سالم میری برمیگردی مواظب خودتم باش 😘❤