2777
2789
شمام یاد بگیر سرت به کار خودت باشه کی به شما اجازه میده تو همه چی اظهار نظر کنید؟ من نظر خودمو دادم ...

چطور به شما همه چی مربوطه؟ شماهم بیخود کردی در اموری که فقط از چشم خودت دیدی برداشت ناصحیح کردی و واسه همه نسخه میپیچی.

شمام یاد بگیر سرت به کار خودت باشه کی به شما اجازه میده تو همه چی اظهار نظر کنید؟ من نظر خودمو دادم ...

کاش.امثال همسر من و پدرای بقیه نمیرفتن لب مرز جونشونو کف دستشون بذارن امثال آدم هایی مثل شما پررو نمیشدید.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چطور به شما همه چی مربوطه؟ شماهم بیخود کردی در اموری که فقط از چشم خودت دیدی برداشت ناصحیح کردی و وا ...

گمشو بابا من بخاطر توعه عجوزه یه دختر دم بختو از اشتباه احتمالی اگاه نکنم که به تو برمیخوره به درک سیاه

لطفا درخواست دوستی ندید
گمشو بابا من بخاطر توعه عجوزه یه دختر دم بختو از اشتباه احتمالی اگاه نکنم که به تو برمیخوره به درک س ...

بهتره دهنتو ببندی. خودت معلوم نیست از کدومشون بدجور خوردی که اینجور سوختی و جلو همه بدشون رو میگی ناراحت نباش عزیزم این افتخار نصیب هرکسی نمیشه.

بهتره دهنتو ببندی. خودت معلوم نیست از کدومشون بدجور خوردی که اینجور سوختی و جلو همه بدشون رو میگی نا ...

اه زنک کنه دست از سرم بردار انقدر ریپلای نکن منو عقده ای

لطفا درخواست دوستی ندید

استارتر جان دیگه خودت ببین اینا چه جور ادمایین تازه این زنه ست مردا خشمشون درونی و نسبت به همه احساس سروری دارن

انقد خودخواه و زورگو هستن همه رو میخوان زیر پا له کنن حتی اجازه نداری نظر خودتو داشته باشی انقد دور از عقل و تمدنن با همه جنگ دارن و متاسفانه نفوذشون هم زیاده همین دیشب یه خانم تاپیک زده بود شوهرش نظامی بود همینجوریشم هیچ جا قانون بنفع زن نیست اینکه نفوذم داشت دیگه بدتر بچشو از چندماهگی و شیرخوارگی ازش گرفته بود سر چی؟ سراینکه خانم صیغه نامشو بایه زن بزرگتر از خودش پیدا کرده بود

میگم من خودمم دورم پر از ادمای اینجورین که گند کارشونو حتی زنشون نمیدونه دیدم چشمم ترسیده به شوهرم همون اول گفتم هرکاری میکنی به خودم بگو نذار هیچ وقت شرایطی پیش بیاد که دیگران بیشتر از خودم درباره زندگی من بدونناون زنه بدبخت هم الان فک میکنه چقد عالین چند مورد دیگه ام که هنوز جوونن دایم غر میزنن که کارشونو دوست ندارن و فقط بخاطر شرایط خوبش رفتن

به هر حال عده ای هستن که میتونن و باهم مچ هستن مشاور فقط میتونه بهت کمک کنه باید ریز اخلاقای پنهان تو و اون اقا رو باهم بسنجه که بعدا اذیت نشی

لطفا درخواست دوستی ندید
استارتر جان دیگه خودت ببین اینا چه جور ادمایین تازه این زنه ست مردا خشمشون درونی و نسبت به همه احساس ...

ممنونم ازت 😍😙 مرسی ک کمکم کردی 💞🙆

اللهم عجل لولیک الفرج 💚