2777
2789
عنوان

موی سفید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 95 پست
مادربزرگ من به زنم ب تخته ۸۰ سالشه ۱۰ تار موی سفیدم نداره فقط یکم شقیقه هاش سفید شدن

جدی میگییییییی وااای خداااا😲😍 چشم نخورهههه

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما همه تو زندگیشون ناراحتی داشتن ها منم هم شکست عشقی خوردم هم درد غربت و دوری از خانوادمو کشیدم هم درگیر اذیتای خانواده شوهرم!

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
جدی میگییییییی وااای خداااا😲😍 چشم نخورهههه

اره بابا ، در حالی ک مادربزرگ من سه تا از بچه هاشو از دست داده!!! دیگه خودتون حساب کنین چی کشیده 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
ن نکردم بدبختم کرد خوب نمیشم دیگه . اره فک کن چرا همه بازیگرا واونایی ک پولدارن خوشگل ترگل وجوون مون ...

اخ 😟😲 خیلی ناراحت شدم یکم ب فکر خودت باش😞 بازیگرای لنتی دزد

واااای اخه شماها چرا مگ غصه میخوری؟😱

من از یازده سالگی موی سفید دارم اتفاقا خیلی عااشقشونم و دوسشون دارم یه تیکه وسط سرم که شبیه یه تیکه مش شده هیچوقتم به خاطر مراسما و حرف مردم رنک نکردم که معلوم نباشه خودم دوست دارم شوهرمم مشکلی نداره باهاشون بقیه مردم و فامیل هم اهمیت ندارن واسم😊😊😊😊

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
هلیله سیاه از عطاری بگیر ولی زیادنخور کبدت داغون میشه راسی اگر چن روز خوردی ریزش موگرفتی قط کن چن رو ...

آخ گفتی ریزش مو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ کیا مث منن ک هم ریزش موی شدید دارن هم موهاشون سفید شده؟😔 

مجردم ولی کم ناراحتی ندیدم 🙁 هررررکی منو می بینه میگه موهات سفید شده خو خودم می دونم چرا هی می گین ...

فدا ناراحتیات😞 خو دختر خوب کم غصه بخور دنیا دو روزه ب خدا 😩 بقیه رو بیخی اونا همیش حرف برا گفتن دارن