2777
2789
عنوان

موی سفید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط من دیگه خیلی افتضاحه تمام سرم سفید باردارم نمیتونم رنگی بزنم به سر اصلا افسردگی گرفتم قبلنا ...

اخ الهیی بگردم مو سفیدم یه قشنگیایی داره برو ازون تل های خوشکل بخر بزن به جلو موهات  بباف قشنگ تا زیاد تو ذوق نزنه بعد ک انشالا زایمان کردی یه رنگ خوشگل بزنی 😍

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

مادربزرگ من به زنم ب تخته ۸۰ سالشه ۱۰ تار موی سفیدم نداره فقط یکم شقیقه هاش سفید شدن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
من ۲۱ سالمه و خیییلییی از موهام سفید شده هرکی می بینه میگه چقدر موهات سفید شده خودمم غصه ام میشه تو ...

مجردی یا متاهل عزیزم؟

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
الهی بگردم الان حالت خوبه؟ 😕 فراموش کردی اون جریانو؟ اره راس میگی واقا توجیهی بهتر ازین پیدا نکردیم

ن نکردم بدبختم کرد خوب نمیشم دیگه . اره فک کن چرا همه بازیگرا واونایی ک پولدارن خوشگل ترگل وجوون موندن هرچی پیرمیشیم سفیدمیشیم از نداری و غم وغصمونه 

چقد بده هر چی ارث بد بود رسید به ما😶

بهتر از ارث دیابت و مشکلات ژنتیکیه که

ناشکر نباش عزیزم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
مجردی یا متاهل عزیزم؟

مجردم ولی کم ناراحتی ندیدم 🙁 هررررکی منو می بینه میگه موهات سفید شده خو خودم می دونم چرا هی می گین بیشتر؟🤦🏻‍♀️انگار خودم نمی دونم اونا کشف کردن من از ۱۵ سالگی موهام سفید شد تا الانم ک خیلی زیادتر شده😔