2777
2789
عنوان

موی سفید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 95 پست
مادربزرگ من به زنم ب تخته ۸۰ سالشه ۱۰ تار موی سفیدم نداره فقط یکم شقیقه هاش سفید شدن

جدی میگییییییی وااای خداااا😲😍 چشم نخورهههه

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما همه تو زندگیشون ناراحتی داشتن ها منم هم شکست عشقی خوردم هم درد غربت و دوری از خانوادمو کشیدم هم درگیر اذیتای خانواده شوهرم!

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
جدی میگییییییی وااای خداااا😲😍 چشم نخورهههه

اره بابا ، در حالی ک مادربزرگ من سه تا از بچه هاشو از دست داده!!! دیگه خودتون حساب کنین چی کشیده 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
ن نکردم بدبختم کرد خوب نمیشم دیگه . اره فک کن چرا همه بازیگرا واونایی ک پولدارن خوشگل ترگل وجوون مون ...

اخ 😟😲 خیلی ناراحت شدم یکم ب فکر خودت باش😞 بازیگرای لنتی دزد

واااای اخه شماها چرا مگ غصه میخوری؟😱

من از یازده سالگی موی سفید دارم اتفاقا خیلی عااشقشونم و دوسشون دارم یه تیکه وسط سرم که شبیه یه تیکه مش شده هیچوقتم به خاطر مراسما و حرف مردم رنک نکردم که معلوم نباشه خودم دوست دارم شوهرمم مشکلی نداره باهاشون بقیه مردم و فامیل هم اهمیت ندارن واسم😊😊😊😊

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
هلیله سیاه از عطاری بگیر ولی زیادنخور کبدت داغون میشه راسی اگر چن روز خوردی ریزش موگرفتی قط کن چن رو ...

آخ گفتی ریزش مو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ کیا مث منن ک هم ریزش موی شدید دارن هم موهاشون سفید شده؟😔 

مجردم ولی کم ناراحتی ندیدم 🙁 هررررکی منو می بینه میگه موهات سفید شده خو خودم می دونم چرا هی می گین ...

فدا ناراحتیات😞 خو دختر خوب کم غصه بخور دنیا دو روزه ب خدا 😩 بقیه رو بیخی اونا همیش حرف برا گفتن دارن