2777
2789
عنوان

موی سفید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 95 پست
خانوما همه تو زندگیشون ناراحتی داشتن ها منم هم شکست عشقی خوردم هم درد غربت و دوری از خانوادمو کشیدم ...

چقد این سختیا سختن ب خدا منم خیلی سختی کشیدم و دارم میکشم نمیدونم کی قراره تموم بشن😞

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ، در حالی ک مادربزرگ من سه تا از بچه هاشو از دست داده!!! دیگه خودتون حساب کنین چی کشیده&nbs ...

واقعااا چ صبری داشته خدا نگهدارش باشه❤

من سبزی نمیخورم اصلا فقط میدونم اونایی ک سبزی خیلی میخورن موشون سفیدنمیشه سخت سفیدمیشه 

منم سبزی نمیخورم خب دوس دارما ولی نمیخریم😓

من از یازده سالگی موی سفید دارم اتفاقا خیلی عااشقشونم و دوسشون دارم یه تیکه وسط سرم که شبیه یه تیکه ...

من اوایل دوسشون داشتم ولی خب اون موقع سه چهارتا بیشتر نبود😶 

خیلی خوبه که اینجوری هستی منم شوهرم هیچی نمیگه چون زیاد ضایع نیس کف سرمه ولی خب ادم میره تو فکر ک خدایا الان تازه اول جوونیمه چرا 🙍

نمدونم والا ابوعلی سیناگفته من چن روز خوردم شدیدریزش گرفتم 3روز قط کردم الان بارخوردم شبا بعد شام ید ...

خدا کنه اثر کنه ریزش مو چرا گرفتی خب؟

من نمیخورم ولی همسایمون خیلی میخورن هفته ای 10کیلومیخرن زن 70سالشون ی موسفیدنداره

خب اونا زرنگن دیگه ب خودشون میرسن ما که همش املت و برنج و ازین چیا میخوریم ادم باید کنار هر غذایی سبزی بخوره

من اوایل دوسشون داشتم ولی خب اون موقع سه چهارتا بیشتر نبود😶  خیلی خوبه که اینجوری هستی منم شو ...

اتفاقا واسه من خیلی زیاد شد تو اوج نوجونی یازده سالم بود اوایل یکم غصه خوردم چون تو فامیل فقط من اینجوری بودم چندباری دکتر رفتم وای دیگه واسم بی اهمیت شد کم کم عاشقشون شدم  حتی خواهرامم که از من پنج شش سال بزرگترن مو سفید ندارن 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اتفاقا واسه من خیلی زیاد شد تو اوج نوجونی یازده سالم بود اوایل یکم غصه خوردم چون تو فامیل فقط من این ...

چ جالب خیلی خوبه ک آدم با یه چیزی انس بگیره و نیمی از وجودشون بشه الان تو با مو سفیدات رفیق شدی😐😊 از سن یازده تا الان باریک الله ک روحیتو حفظ کردی