2777
2789
عنوان

موی سفید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 95 پست
چهه بَد😕😑 سختی کشیده ای؟ یا نه ارثیه

ی شکست عشقی سخت داشتم یک سال ونیمه . بنظرم ارثی وجودنداره همش سرخودمون کلاه گذاشتنه حرص وجوش زیادمیخوریم مادرامونم مثل مان دیگه اونام عصبی بودن زندگی سختی داشتن شفیدشده موشون . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حتما بهت خبر میدم 😁✋ حنا هندی فکر نکنم به قرمزی بزنه بازم باید امتحان کنیمش

مرسی عزیزم ولی فک‌کنم یادت بره😁 پس درخاس دوستی بزنم قبول کن

عههه هندیش خوبه؟ 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
ی شکست عشقی سخت داشتم یک سال ونیمه . بنظرم ارثی وجودنداره همش سرخودمون کلاه گذاشتنه حرص وجوش زیادمیخ ...

الهی بگردم الان حالت خوبه؟ 😕 فراموش کردی اون جریانو؟ اره راس میگی واقا توجیهی بهتر ازین پیدا نکردیم

من از دو تا دکتر پرسیدم موی سفید ۷۰ درصد ارثیه ۳۰ درصد مواد شیمیایی و استرسه عزیزم همش و تقصیر ازدواج ننداز

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
من موهام سفیدنشده ولی روشن شدن میگن اول روشن میشه بعدسفید کل موهام روشن شدن 20سالمه تازهذ 20شدم یکما ...

امضات خیلی قشنگ بود. 

با اجازه کپی می کنم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آره هندیش مثل رنگای دیگس فقط گیاهیه مامانم خیلی سال پیش گذاشته بود دوباره میخواد بگیره 

چ خوب من فک‌کنم هندی تو خونه دارما