2777
2789
عنوان

برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت سیر تر یا خشک؟ برای هر ده کیلو چقد بذارم؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

یه پارچه پهن کن تو بالکن .. برنجا رو بریز روش و قشنگ تخت کن رو پارچه.. بزا یکی دو روز آفتاب بهش بخوره.. خودشون میرن.. بعده اینکار خواستی جمع کنی بریزی تو سطله برنج.. با نمک مخلوطش کن و بعد بریز تو سطل

حواست باشه برای استفاده ام قشنگ بشورش که برنجت موقع پخت شور نشه.. مامان من اینکارو میکنه.. چون ما زیاد برنج میگیرم و میزاریم کهنه شه..آخه برنج تازه برداشت شده خمیر میشه موقع پخت.. برای همین تا یه ذره کهنه میشه بید یا کرم میزنه ..مامانمم اینکارو میکنه ..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
یه پارچه پهن کن تو بالکن .. برنجا رو بریز روش و قشنگ تخت کن رو پارچه.. بزا یکی دو روز آفتاب بهش بخور ...

جلو آفتاب که برنج خرد میشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
آفتاب میگن طعمش رو خراب میکنه و خرد میشه موقع پخت

ذقیقا من آفتاب دادم ایرانی بود اصلا دیگه بدردنخورد براسوپ وشله زرد استفادش کردم وامیرفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

سلام و عرض ادب.

بعضی از مواقع اگه جای گرم نباشه هم کرم میزنه. چون ما فکر میکنیم که اینجا گرم نیست. برای مثال خیلیا فکر میکنن که اگه برنج رو کنار یخچال یا پشت یخچال نگهداری کنن خوبه. ولی موتور یخچال خودش گرمه. یا توی کابینت هم همینطور.

ولی به شکل کلی برای برطرف کردنش، میتونین برنج رو توی آفتاب پهن کنین. حداکثر برنج رو 15 دقیقه توی آفتاب پهن کنین، کفایت میکنه. دقت کنین که بیشتر از 15 دقیقه نشه. چون شاید خود برنج خراب بشه.

همینطور با استفاده از برگ سیر، برگ بو، گوگرد، سیر و ... هم میتونین فراریشون بدین. چون اینا از بوی تند بدشون بیاد. یکی از این موارد رو توی پلاستیک بزارین و پلاستیک رو چندتا سوراخ کنین. حالا لا به لای برنج، اینو بزارین.

نکته: دلیل گذاشتن این موارد توی پلاستیک و سوراخ کردنش به این خاطر هست که دونه های برنج، میتونین بوی هر چیزی که اطرافشون هست رو جذب کنن. پس اگه مثلا برگ سیر رو مستقیما لا به لای برنج بزارین، برنجتون هم همین بوی برگ سیر میگیره.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.