2821
2789
عنوان

برنج

182 بازدید | 25 پست

خانما برنجام تو کیسه کرم گرفته و حشره راهی هست که برنجا حیف نشه آخه ایرانیه. جای گرمی نبوده ولی اینجوری شده راهکاری دارید کمکم کنید. ممنون

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بریز روی ی پارچه خشک و نخی

بزار آفتاب،بعدشم نمک بپاش و بریز داخل کیسه و درشو محکم ببند

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
خوب عزیزم همش و بریز سینی تمیز کن

زیاده 30 کیلو

يه جاي تميز پارچه بنداز برنجها رو تو هواي آزاد پهن كن 

بعد از روي برنج ها جمع كن برگردون تو گوني  اون ته مونده هاشو نريز نمك زبر باهاش قاطي كن و زودتر هم مصرفش كن 

بریز روی ی پارچه خشک و نخی بزار آفتاب،بعدشم نمک بپاش و بریز داخل کیسه و درشو محکم ببند

آفتاب میگن طعمش رو خراب میکنه و خرد میشه موقع پخت

شیر به برنج بو نمیده آخه از سیر بدم میاد

یه نفر گفته فلفل سیاه آسیاب نشده بریزم بهش کسی امتحان کرده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز