داستان #دونفرکه_هرگزباهم_روبرونشدن🌿
#قسمت_پنجم- بخش نهم
موقع خواب وقتی که چشمم داشت سنگین می شد توی عالم خواب و بیداری یادم اومد که جهان اومده بود به دیدن نمایش من لبخندی روی لبم نقش بست که تمام شب احساس خوبی داشتم ...
از اونشب به بعد بی اختیار هر وقت به جمعیت نگاه می کردم بیهوده دنبال اون می گشتم ..
خودمم نمی دونستم چرا ..با اینکه امید ی نداشتم که دیگه اونو ببینم ..
باز چند شب دیگه وقتی برگشتم با تماشاچی حرف بزنم دیدمش انگار فقط چشم های اون توی سالن بود ...
اونقدر با دقت و مشتاق نگاهم می کرد که توجه ام رو جلب کرد و برای اینکه دستپاچگی خودمو از دید تماشاچی پنهون کنم و به جهان بفهمونم تو رو دیدم یک جمله اضافه کردم و گفتم مخصوصا شما آقا ..من که از پس این بر نمیام ...
شوری عجیب بهم دست داده بود ..
دیرم میشد که نمایش تموم بشه و تا نرفته خودمو بهش برسونم ..
پیش خودم فکر می کردم آره من باید ازش تشکر کنم به خاطر اون روز و پولی رو که برای بیمارستان من داده بود پس بدم ...
داستان #دونفرکه_هرگزباهم_روبرونشدن🌿
#قسمت_پنجم- بخش دهم
به محض اینکه نمایش تموم شد ..دیگه صبر نکردم مانتوم تنم انداختم که برم بیرون آقای شجاعی صدام کرد ..
بهار چرا دیالوگ اضافه می کنی ..به جای من وجیهه گفت : ولی خوب شد کلی مردم خندیدن به نظرم هر شب همونو بگه ...
گفتم : ببخشید همینطوری به ذهنم رسید ...من باید برم دیرم شده ... و تا بیرون در تئاتر دویدیم ..
از دور دیدمش ایستاده بود ..
شایدم منتظرم بود نفهمیدم ..به محض اینکه منو دید صورتش از هم باز شد ، منم دستم بردم بالا و گفتم سلام ..
گفت : سلام ..بالاخره موفق شدم امشب بیام دیدن نمایش شما ...
یک لحظه موندم ..و توی ذهنم مرور کردم فقط امشب ؟
گفتم : دیدمتون ممنونم که اومدین ..منم باید شما رو می دیدم و ازتون تشکر می کردم ...
جانان جون خوبه از نمایش ما خوشش اومده ؟ گفت : نه تنها اومدم ..حالا یکشب هم با اون میایم حتما خوشش میاد معمولا باید شب زود بخوابه به خاطر مدرسه ...
یکم وارفتم ..اول به فکرم رسید اشتباه کردم و اون جانان نبوده ..روبروی هم ایستاده بودیم و من که متخصص زود هیجانی شدن بودم نمی تونستم ازش پنهون کنم که از دیدنش خیلی خوشحالم ....
و چون خیلی قاطع انکار کرد که یکشب فقط به دیدن نمایش اومده ..حرفشو باور کردم ..
گفتم : حالا دوست داشتین ؟
گفت : خیلی زیاد عالی بود به نظر من شما بی نظیرید ...
ادامه دارد
_golkar