2777
2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190673 بازدید | 2148 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام معصومه جان.دلم برات تنگ شده.کی میای دوباره؟❤🌹🌺

سلام دوستان دلم براتون خیلی تنگ شده بود متاسفانه هنوز نمیشه وارد تلگرام و اینستا شد به زور همین الان  وارد شدم انقدر رمز عبور زدم دیگه خسته شدم و‌نا امید یه پیغام واسه ی نی نی یار گذاشتم تو صفحه ی  انتقادات الان دیدم وارد شدم به محض اینکه تل و اینستا وصل شه حتما میذارم سر بزنید اگه دوباره پرت نشم بیرون 😰

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
معصومه جونم نت ما بعد یه هفته دقیقا یه دقیقه پیش وصل شده سریع اومدم داستانو بخونم

عزیزم سلام دلم تنگ بود خیلی هنوز تل وا نمیشه به زور وارد نی نی سایت شدم 😰 یعنی دیگه نا امید بودم دیدم وارد اکانتم شدم به محض اینکه تل واشه میذارم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام معصومه جان خوبی گلم 

سلام عزیزم ممنون  شما خوبین 

راستش من خیلی خوب نبودم اصلا این چند وقت اتفاقات خوبی نیفتاد خدا خودش رحم کنه 

با سلام خدمت همه عزیزان و همراهان نوشته های ناهید ... 

میدونم تو این مدت منتظر وصل شدن اینترنت بودین و اینکه ادامه داستان و بخونین ، ولی اینترنت گوشی های همراه  در مشهد هنوز وصل نشده و مامانم یعنی خانم گلکار که با اینترنت گوشی کار میکنن  هنوز نمیتونن داستان و بفرستن ... 

پس یکم دیگه صبر کنین تااینترنت ایشون هم  وصل بشه . 🙏🌺🌺

ممنون از همکاریتون 🌷🌸

دوستان سلام خانم گلکار چند قسمت داستان و گذاشتن الان چون نیستم تا دوازده شب براتون میذارم حتما 

ا

بچه ها هستین یا پراکنده شدین 🥺

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_بیست و ششم- بخش اول

گفتم : واقعا که دلت خوشه ..مامانت می دونه که می خوای بیاد خواستگاری من ؟

گفت : دختر شجاع باش ..اولا به مامانم چیکار داری مگه تو این سالها تونسته منو زن بده ؟ اگر به اون بود که تا حالا بیست و نه تا برام زن گرفته بود ...

با یک حالت شوخی گفتم : حالا چرا بیست و نه تا ؟

گفت : سیمیش تو بودی که من نخواستم بگیرمت ..

هر کاری کردن  گفتم نمی خوام ...و قاه قاه خندید ...و ادامه داد : من که مثل تو نیستم؛؛ اختیار زندگیم  رو دست هیچ کس نمیدم ..

سوء تفاهم نشه تو استثنایی ؛؛اگر زنم بشی اختیارم رو میدم دست تو هر چی بادا باد..  اصلا هر چی تو بگی ..

گفتم : نیما من حوصله ی درد سر ندارم ..من بیوه ام و هیچ مادری دلش نمی خواد برای پسرش زنی رو بگیره که یک بار ازدواج کرده ...

گفت : آره بابا ؛ آره ..به خدا می دونه .. ولی نمی فهمم تو چرا اینقدر روی این حرفای پوچ پافشاری می کنی ...

منظور من   اینه که من و تو هستیم که  باید بخوایم ؛ بابا بزرگ شدیم دیگه  اینو بفهم ..اصلا برای چی از من می پرسی مامانت می دونه یا نه ؟ چرا  با شجاعت نمیگی من نیما رو می خوام  و دوست دارم ما باید بهم برسیم ...

بلند بگو و تکرار کن تا ملکه ی ذهنت بشه ...

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_بیست و ششم- بخش دوم 

گفتم:  خواهش می کنم شوخی نکن   هیچم این حرفا پوچ نیست ...خودش میشه یک مشکل توی زندگی آدم  ..

تازه من هنوز نمی دونم خودمم چی می خوام ..بی خودی تو داری تند میری ..باور کن من تا حالا بطور جدی به تو فکر نکردم ....

تو میگی مادرم مهم نیست ..ولی من میگم مادر از همه مهم تره اونه که باید اول به این کار راضی باشه ..

گفت :البته که مهمه منم اینو می دونم ..ولی میگم من و تو باید بخوایم تا به هدفمون برسیم ؛؛  زری خانم رو که میشناسی چطور خانمیه وقتی ماجرا رو فهمید مامانم رو در جریان گذاشت ، دستش درد نکنه اون خودش مامان رو راضی کرد بیایم خواستگاری ؛؛ 

خوب شد حالا ؟ ..

پونه اینقدر ترسو نباش ..بهم جواب بده....می خوام بدونم .. دیگه بعد از این همه سال حق من نیست ؟بی انصاف ؟  

من عاشقتم خودتم اینو می دونی وگرنه ازم فرار نمی کردی ..در واقع تو داشتی از خودت و احساست فرار می کردی ..

غیر از اینه ؟

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar 

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_بیست و ششم- بخش سوم 

یک مرتبه دلم لرزید خدایا من چم شده چرا دارم تحت تاثیر حرفای اون قرار می گیرم ؟  ...نکنه ؛ وای نه ..

من هیچوقت به نیما فکر نکرده بودم و خودم بهتر از هر کس می دونستم که هیچ کاری نکردم که اون همچین فکری در مورد من بکنه ..

بلند گفتم :تو داری منو تحت فشار میزاری ...ای بابا دست از سرم بر دار اشتباه کردم سوار ماشینت شدم ..

تو از کجا می دونی منم به تو احساس داشتم ؟ چرا حرف توی دهن من می زاری ؟ 

اصلا منو پیاده کن بقیه راه رو خودم میرم ..من از پس زبون تو بر نمیام ..

گفت : تو بر نمیای ؟ ..ماشاالله نود و نه متره ..

باز خندم گرفت و پرسیدم : چرا نود و  نه متر ؟ 

گفت : نمی دونم متر کردم نود و نه متر بود ؛  اما خدا رو شکر همون یک مترم یک متره شاید کوتاه بیای و حرف دلت رو بزنی ..

بگو سخت نیست ..اعتراف کن ...

در حالیکه نمی تونستم جلوی خنده ام رو بگیرم گفتم : شکنجه و اعتراف گرفتن اینطوری ندیده بودم ...

بدون شوخی حرف بزن تا جوابت رو بدم ...

داستان #جای_من_کجاست؟ 🌿

#قسمت_بیست و ششم- بخش چهارم 

گفت : به خدا من شوخی نمی کنم تو بلد نیستی زندگی کنی تقصیر من چیه ..

عبوس از در خونه میای بیرون ولی من با خنده میام ...و سعی می کنم هر کس سر راهم قرار گرفت به صورتش  لبخند بزنم ..

آدما دلشون به همین خوش میشه ..نتیجه اش اینه که من تا شب خوشحالم و تو همش عبوس و غمگین ..

هیچ خودت فکر کردی از دنیا چی می خوای ؟ ..تو رو خدا بد خلقی خودتو  گردن کسی ننداز ..تو در زمان گذشته  متوقف شدی ..

یک غصه رو سالها با خودت کشیدی و آوردی به حال ....به نظرت خوش میگذره ؟ تو فکر می کنی داری با زندگی می چنگی ...

من فکر می کنم دارم از زندگیم لذت می برم ...عمر اینقدر کوتاهه که تا سر بگردونی پیر شدی و باید بری اون دنیا  تو می خوای از اون پیر زن ها باشی که وقتی به آخرای عمرت می رسی با افسوس بگی  ..

ننه من یک عمر غصه خوردم چیزی از زندگیم نفهمیدم ..عمرم تموم شد افسوس ...جوونیم به باد رفت ..

ننه دیگه دارم میمیرم و خوشی ندیدم ...حالا دارم غزل خداحافظی رو می خونم ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar