2777
2789
عنوان

بزرگ‌ترین تجربه زندگی تون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست
نه فقط اون به هیچ کس اجازه دخالت توی کاراتو نده عزیزم 

دخالت نه ... مشورت ...

دخالت که هیچ کس حق نداره ...

ولی مشورت با بعضیا خوبه خب

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج بزرگترین اشتباه و افتضاح زندگیم بوده تا الان. گندی زدم که چهار چنگولی توش موندم. تازه اول کار ...

ای وای چرا عزیزم؟چی شده مگه؟

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

نمیدونم کدومو بگم.پر تجربه ام.ولی از همه مهم ترش اینه که برای رضای خدا کار کنین و همه چیز رو به خدا بسپارین مطمین باشین بهترین نتیجه رو میگیرین.

خانم هایی که خیانت دیدین اگه میخواین به زندگی ادامه ندین که هیچ اما اگه میخواین ادامه بدین به زندگیتون اصلا به روتون نیارین خیانت شوهرتون رو

با شوهراتون دوست باشین قبل از زن و شوهر بودن البته نه در کارهای خلاف

نمیدونم کدومو بگم.پر تجربه ام.ولی از همه مهم ترش اینه که برای رضای خدا کار کنین و همه چیز رو به خدا ...

خیانت که واقعا ادمو داغون میکنه ادمی که خیانت دیده دیگه مثل قبل نمیشه 

ای وای چرا عزیزم؟چی شده مگه؟

شناخت اشتباه. گرگی که لباس گوسفند به تن داشته و من نشناختم و نفهمیدم. فقط دنبال پوله از خانوادم. همین. دارم دق میکنم. کاش مرده بودم یک همچین گندی نمیزدم.

شناخت اشتباه. گرگی که لباس گوسفند به تن داشته و من نشناختم و نفهمیدم. فقط دنبال پوله از خانوادم. همی ...

خدا کنه عزیزدلم من نمیدونم دقیقا چی شده ولی هرچی هست امیدوارم به بهترین و عالی ترین شکل ممکن حل بشه طوری که بگی خدایاااا دمت گرم این مخمصه از سرم رد شد 😍😍

خود خدا منو تو این بدبختی انداخت. 

نه گلم خودمونیم که اشتباه میکنیم اون که میگی خدا نیست نیرو های ضلع تاریکی هستن که روی کل دنیا نظارت دارن نمیدونم چطوری باید برات توضیح بدم یه گروهی توی دنیا هستن که همه چی تحت کنترلشونه حتی افکار ما نمیدونم به گوشت خورده یا نه اسمشون ایلومیناتی هست

اینکه همیشه به حرف دلم گوش کنم. چون یه راه ارتباطی قویه

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی.