2777
2789
عنوان

پریود شدن با مصرف قرص ال دی

76297 بازدید | 13 پست

سلام.

دوماهه فقط با قرص و امپول پریود میشم.

این ماه دسترسی ب دکتر ندارم.

میتونم قرص ال دی بخورم، ول کنم، بعدش پریود شم؟

کسی تجربشو داره؟

میدونین چندتا برای چند روز باید خورد تا بعدش پریود شم؟

خیلی زود بغل  می‌گیرمت...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هورمون هات بهم نمیریزه هر شب چند تا میخوری؟

من خودم واسه عروسیم نمیخاستم پریود بشم مامانم بهم گفت قرص ال دی بخور و سه روز خوردم شبی یدونه ولی سرساعت،یاروزی یدونه سرساعت،بعدش قرصو ول کردمو بعد دوروز پریود شدم،بعدش پریودیم تموم شد نزذیکی داشتیم که باردار شدم ولی متاسفانه تو۳ماهگی سقط شد بچم،الان بعد یکسال دارم اقدام میکنم تازه دوماهه که افدام میکنم ولی تخمدانام ضعیف شدنو دکترم گفت دیگه هیچ دارویی نخورمو دو.ماه بهم وقت داد تا ورزش کنم و لاغر کنم واسم دعا کنید توروخدا بارداربشم و یه نی نی صحیح و سالم خدابهم بده،هرسری که پریود میشم همش گریه میکنم تا یه بچه میبینم دلم براش ضعف میره،

من خودم واسه عروسیم نمیخاستم پریود بشم مامانم بهم گفت قرص ال دی بخور و سه روز خوردم شبی یدونه ولی سر ...

ممنونم که جواب دادی

واقعا ناراحت شدم انشالله به زودی دامنت سبز بشه بچه سالمی داشته باشی

منم قبلنا برای اینکه روزه هامو کامل بگیرم ال دی مصرف میکردم و نمیدونستم ممکنه چقدر عوارض داشته باشه

دختر عموی منم نزدیک یک سال تو اقدام بود بدون هیچ دلیل پزشکی باردار نمیشد اخر سر دکتر بهش گفت استرس و نگرانیت برای بارداری خودش مانعی شده برای بارداریت گفته بود سعی کن اصلا بهش فکر نکنی همه چی درست میشه یه مدت یه مشکلی برای زن عموم پیش آمد و این حواسش پیش مادرش بود و اصلا به بارداری فکر نکرد  و پیگیر کارای مادرش شد تو این مدت راحت باردار شد خودش تعجب میکرد چطور شده میگفت تو ماههای دیگه همش منتظر و نگران بود وکلی کار کرده تا باردار بشه و درست همون ماهی که بیخیالش بود باردارشد

خانمی بچه رو خدا باید بده از اختیار ما خارجه به خودش توکل کن میدونم خیلی خیلی سخته هر ما انتظار بکشی و اخر سر پری بیاد سعی کن با ورزش مطالعه فیلم یا هر چیزی که دوست داری خودتو سرگرم کنی انشالله به زودی مادر میشی

فقط خدا
ممنونم که جواب دادی واقعا ناراحت شدم انشالله به زودی دامنت سبز بشه بچه سالمی داشته باشی منم قبلنا ...

مرسی عزیزم بابت امیدواری که بهم میدی خدا هرچی میخای بهت بده انشالله که خدا زودی زودی خودش کمکمون کنه

من خودم واسه عروسیم نمیخاستم پریود بشم مامانم بهم گفت قرص ال دی بخور و سه روز خوردم شبی یدونه ولی سر ...

سلام عزیزم باردار شدی؟ منم چندوقته پریودیم عقب افتاده هیچ علایمی ندارم زعفرون اینا خوردم ولی پریود نشدم

سلام خانما من ماه پیش تقریبا ده تا قرص ال دی خوردم ولی پریودم به تعویق نیوفتاد دقیق روز پریودم شدم اما این ماه هفت روزه عقب انداختم بعد یه رابطه مشکوک هم داشتم بنظرتون بخاطر قرص هاس ک من پریود نشدم یا باردارم

من وقتی پریودام عقب میفته ۳شب پشت سرهم قرص ال دی میخورم بعد۴روزپریودمیشم

سلام خانم.من دوماه پریود نشدم چون یه قرص اشتباهی هورمونی خوردم.شما با خوردن قرص ال دی هورمونات به هم نمیریزه.اخه من تو اقدام هستم بچه ندغرم