2777
2789
عنوان

خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
جدی باهاش صحبت کن بگو خواهرای مردم جونشون رو برا خواهر زادشون میدن یه کم ملاحضه کنی بد نیست 

اصلا ادم خودخواهیه عروسی من اونقدر دیر. اومده بود. که دیگه عروس دوماد. داشتن میرقصیدن اونوقت عروسی خودش هی زنگ میزد به منو شوهرم اول از همه اونجا باشین جشن تولد. پسرم که سرماخوردگی بچه اش رو بهونه کرد نیومد. منو باش که واسه دخترش بافت درست کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر

عزیزم چون بچه شماپسرشایدحسودی میکنه 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خب رفت و امدتو کمتر کن دیگ .  جون و اعصاب بچت مهمتره  بعدم اگه پرسیدن چرا کم پیدایی دلیلات ...

منو خونه اشون اصلا نمیرم یکی دوبار رفتم شوهرش واسه پسرم اخم و تخم کرد. بچه ام رو ترسوند. اصلا نرفتم اما پدرم مریضه رفتم خونه مادرم اینا بهش سر. بزنم

دختر

خاهرت حسوذی شمارو میکنن و شوهرشم حتما تحت فشار میزاره یه زندگی مثل شما براش فراهم کنه اینه که شوهرشم لج داره

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
بهتر نیس خودت مواظب بچت باشی؟  اخه بچه ی سالع بلده از خودش. فاع کنه ک سرش نخوره ب جایی ک حالا ...

من کنارش تو اشپزخونه داشتم دستام رو میشستم اصلا تو یه ثانیه نفهمیدم چه طور شد 

عجب ادمی خدا شفاش بده..پسرمن باپسرجاریم همسن هستن..ازگل نازکتربهشون نگفتیم..وقتی کوچیک بودن دعوا میکردن همو میزدن ولی یبارم دعواشون نکردیم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم چون بچه شماپسرشایدحسودی میکنه 

به چی من بگو حسادت نمیکنه اما  همه بیشتر. به بچه اون توجه میکنن من میگم شاید واسه اینه که حسادت نکنه خودمم به بچه اش توجه میکنم اما دیگهنه یعنی صحنه زمین خوردن بچه ام یادم میوفته جیگرم خون میشه

عجب ادمی خدا شفاش بده..پسرمن باپسرجاریم همسن هستن..ازگل نازکتربهشون نگفتیم..وقتی کوچیک بودن دعوا میک ...

جالا دخترش تو بغلش بود اسباب بازی پسرم رو گرفته بود پسرم رفت اسباب بازیش رو بگیره گشید از دسنش یه دادی سر پسرم زد که دست دخترم رو درد. اوردی پسرم زد زیر گریه

دیروزشم سر. سفره بودی بچه ام از. پشتش داشت میومد. میخواست بیاد پیشم یه جور. بچه خودش رو گرفته بود بچه ام سرش خورد. به کنار مبلزیر. چشاشکبود. شد. میمردی یه دقیقه حواست به بچه بود. پر. از کینه است خدا شفاشون بده اخه بچه طفل معصوم چه گناهیی داره هربارم که میریم خونه مادرم اینا یه عالمه چشم زخمو فیروزه به خودش اویزون میکنه انگار. من چشمم دنبال زندگی اینه