aftab_83 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 12 عنوان وام ازدواج 146 بازدید | 28 پست سلام به نظرتون چه بانکی رو انتخاب کنم زود بهم بده خیلی برا جهیزیه نیازش دارم ،دیشب ملی رو زدم بعد زد 18000 نفر توصف هستن حذف کردم یه انتخابم از سه تا پرید الان نمیدونید چه بانکی زود تر میده؟ امروز | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریناززززززززززززز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3785 چندسال پیش که من گرفتم میگفتن بانکای دولتی سریعتره
asal12_ali12 عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 481 عزیز،دلم زود دادن خبری نیست من ۹ ماه تو نوبت هستم تازه الان که اصلا هیچ بانکی نمیده انقدر که من گشتم پرس وجود کردم
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10114 ملت هم خوبه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
zahrakhanomgolll عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 203 همه بانکها طولش میدن من ملی بودم بعد ۶ ماه در اومد ۵۰۰۰ نفر جلوم بودن نگرانش نباش هر ماه عداد زیادی رو وام میدن نباید حذف میکردی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11778 ملی اصلا نزن اصلاااااااااااااااادوست من گردشگری زد 2 ماهه اومدحالا بازم تحقیق کن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
asal12_ali12 عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 481 عزیز،دلم زود دادن خبری نیست من ۹ ماه تو نوبت هستم تازه الان که اصلا هیچ بانکی نمیده انقدر که من گشتم ... هنوزم ندادن ۳۸۰ نفر جلومن
barooniim عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 54 خواهرم نگاه کرده بود ببینه کدوم صف کمتری داره سامان انتخاب کرد از طریق بلو بانک گرفت نسبتا زود گرفت حدود ۲ ماه ، پارسال
nazanin8_nazi عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 378 چنده وام فک کنم برای زوج های زیر 25 سال هر کدوم 350 بالای 25 سال هر کدوم 300
asal12_ali12 عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 481 ملی اصلا نزن اصلاااااااااااااااادوست من گردشگری زد 2 ماهه اومدحالا بازم تحقیق کن کی زد