2789
عنوان

وزن نوزاد

610 بازدید | 31 پست

سلام خانوما وزن نوزاد من وقت تولد 3 کیلو و در 15 روزگی 3700 بود ودر 40 روزگی 4700 آیا درست وزن گرفته و خوبه؟ و اینکه شما موافقید بهش شیر خشک کمکی بدم دوست دارم باد کنه و تپل بشه و آیا دادن ترنجبین و بارهنگ تا چند ماهگی درسته خوبه؟ 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بد است
1
14%
متوسط است
0
0%
خوب
3
42%
عالی
3
42%
تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
روی نمودار چطوره بود؟ خانه بهداشتی چی گفتن؟ 

گفته خوبه

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روی نمودار چطوره بود؟ خانه بهداشتی چی گفتن؟ 

اماخودم دوست دارم پف بشه

خشک رومن موافقم ولی تضمینی نیست بادکنه وتپل بشه به فکرقدش باش نه وزنش

قدش 56و گفته خوبه

ازنظرمن 1کیلو 700وزن گرفتن توی 40روز عالی

واقعا؟؟ 

حیف پف به چ درد میخوره مهم بدن و استخوان و عضله که خوب باشه. اگه شیرخشک بدی بخوره چ تضمینی که شیرخود ...

از همگن میترسم ولی فامیلمون تفریحی میده روزی 3 بار و خیلی تپله

واقعا؟؟ 

بله بچه تا4ماهگی باید 900،800،700گرم وزن اضافه کنه تقریبا.    بعدکه تکان دادن دست وپاش شروع میشه به ماهی600، 500گرم کاهش پیدامیکنه.  و یک سالگی200، 300گرم درماه.   

از همگن میترسم ولی فامیلمون تفریحی میده روزی 3 بار و خیلی تپله

فامیلتون ولش کن. حرف منو گوش بده.  هروقت رفتی وزن گرفتی اوناگفتن بچه ات  ضعیفه وزن نگرفته به فکر کمکی باش.   هرکی گفت چرا این لاغر این ضعیف  شما بگو روی نمودارهمچیش خوبه دکترشم راضیه.  تا6ماهگی چیزی جزشیر خودت نده.  سرلاک این چیزا بذار فقط برای مهمانی ومسافرت. خونگی و تازه غذابراش بپز بذار ازتو جون دارباشه. نه ظاهر

بله بچه تا4ماهگی باید 900،800،700گرم وزن اضافه کنه تقریبا.    بعدکه تکان دادن دست وپاش شرو ...

آخه از نظر خودم اندازی ولی دوتااز فامیلامون شیرخشک میدن تو 2 ماهگی آنی پف کردن بقدری سنگین بود که آدم دستش درد میکرد 

فامیلتون ولش کن. حرف منو گوش بده.  هروقت رفتی وزن گرفتی اوناگفتن بچه ات  ضعیفه وزن نگرفته ...

انشالله خودمم دوست ندارم در حقش ظلم کنم و شیرخشکیش کنم چون خواهرم فقط شیرخشک میداد خیلی بچه ضعیفی داره