2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 31 پست
فامیلتون ولش کن. حرف منو گوش بده.  هروقت رفتی وزن گرفتی اوناگفتن بچه ات  ضعیفه وزن نگرفته ...

تازه تو 15 روزگی بهداشت گفت وزنش گیریش عالیه

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
فامیلتون ولش کن. حرف منو گوش بده.  هروقت رفتی وزن گرفتی اوناگفتن بچه ات  ضعیفه وزن نگرفته ...

اما چون قد بلند هم هست خیلی تپل نیست

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه از نظر خودم اندازی ولی دوتااز فامیلامون شیرخشک میدن تو 2 ماهگی آنی پف کردن بقدری سنگین بود که آد ...

چ فایده داره ادم  دست وپاش درد بگیره.   من خودم اصلا موافق بجه تپل نیستم 😁 بچه باید جون دارباشه ازتو. بایه بادی مریض نشه  بدنش توپرباشه. شیرمادر مقاوم ترین شیر درمقابل همه چی.  شما شیرتو تقویت  کن گردو. بادام وپسته خام  بخور. 

چ فایده داره ادم  دست وپاش درد بگیره.   من خودم اصلا موافق بجه تپل نیستم 😁 بچه باید ...

از لحاظ تقویت شیرم رازیانه و بارهنگ میخورم شیرافزا، مولتی ویتامین و غذاهای مقوی گوشت و... 

یه موقع چاره ی نیست  اما وقته خودش داره رشد میکنه سلامت چ کاریه.  کنترل های بهداشت خیلی دقیق. اونا خیلی حساس هستند چون میزنن توی کامپیوتر و بررسی میشه  الکی نیست کارشون. 

یه موقع چاره ی نیست  اما وقته خودش داره رشد میکنه سلامت چ کاریه.  کنترل های بهداشت خیلی دق ...

فامیلمون میگفت ب بهداشت گوش نده اونا سر در نمیارن شیرخشک بده به‌ش باد کنه.. اونا وظیفشونه بگن شیرخود و بده 

رازیانه اگه پسربچه ات نخور. 

نه دختر

وقتی به غذا افتاد حریره بادام رو تا 1سالگی مرتب بده.   حریره بادام صبحانه بده.   خیلی عالیه خیلی.  مرتب ماهیچه و ران و سینه  قد خودش فریز بسته کن. قدخودش ناهاروشام بهش بده.   مثلا بیسکوییت مادر این چیزا الکی نده شکمش پربشه. توی سوپش هویج سیب زمینی. ماش عدس اضافه کن  به تناسب سنش.  همه چی بهش بده کره بزن توی غذاش. روغن زییتون بزن توی کته هاش.      ازنظر   درد دل هاشم اگه دل دردی شد دمر بذار، پستونک بده. کمی پستونک شیرین کن با قنداق یا نبات سفید.  اگه شیربالا میاره نگران نباش شیرخود مثلا10دقیقه روی شونت نگه دارش. به پهلو راست وچپ مرتب بخوان که شیر توی گلوش نپره و شیرنجوشه توی گلوش که باعث بشه بیقرار بشه.  موقع خواب پتو سنگین نکش روش که گرمش بشه عرق کنه شیر بجوشه گلوش.    هربالا اوردنی رفلاکس نیست. تازمانی که بالابیاره و وزن بگیره  مهم نیست بالا اوردنش. چون دریچه معده اش شله  زمان میبره تاسفت بشه. 

فامیلمون میگفت ب بهداشت گوش نده اونا سر در نمیارن شیرخشک بده به‌ش باد کنه.. اونا وظیفشونه بگن شیرخود ...

نه اینجوری نیست. وقتی وزن زده توی سیستم بگو لطفا نمودار رشد نشانم بده. اونا اصلا سرخود نمیگن چیزی.  

من یه کار  دیگه میکردم سربچه اول و دومم   شیرم که زیاد بود میدوشیدم. میذاشتم رویه ببن ...

باریکلا نتیجه اش خوب بود؟ گلم شرمندم دیر جواب دادم نتم تموم شده بود

ترنجبین که میدی خوبه هم ارومش بخشه براش هم شکمشو کارمیندازه فقط زیاده روی نکن. 

ترنجبین میگن چاق میکنه و بارهنگ از هرکدوم یه استکان 

میدم