یه دختری از اقوام دورشون دوسش داشته ولی شوهرم دوسش نداشته فقط در حد یه دوستی چند ماهه معمولی بعدش که با من اشنا شد به من همه چی گفت ولی دختره هی زنگ میزد ازدواج که کردیم دلسرد شد بعد یکی دوسال زنگ زدناش شرو شد من سعی میکنم به روی شوهرم نیارم ولی خیلی نگرانم از شوهرم مطمنم ولی خب اون دست بردار نیست خواهر شوهرامم دوستداشتن اونو بگیره اون چن سال از شوهرم بزرگتر بود من و شوهرم با سن کم باهم اشنا شدیم الان میترسم فیلش یاد هندستون کنه من چکار کنم؟؟یه دختر هم داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم راست بگی چون شوهرم اگ ب فکر من باشه همش تلفنش اشغال نیس نمیدونم بخدا شوهرم اصلا اینجوری نبود ...
سعی کن وقت بیشتری رو کنارهمسرت باشی توی عید هم همیشه همراهش باش.. روابط صمیمی تر حرفهای بهتر وعاشقانه تر..... تو خونه از مردایی ک به زنشون خیانت میکنن بگو مثلا بگو فلان دوستم شوهرش رفته با یه زن دیگه وبگو خیلی ناراحت شدم براش و به نظر تو چرا یه مرد اینکارهارو میکنه...... وبعد بگو خداروشکرک تو ازاون مردها نیستی..... خلاصه سیاست به خرج بده
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....
اگه دوستش میداشت پس چرا با من اشنا شد منو میگفت دوستداره اون دختره گفته بود دوسدارم اونی که باش ازدو ...
مردها دوست دارن سرگرم باشن اصلا حساسیت زیادی نشون نده سعی کن بیشتر به خودت برسی وهرروز شاد باشی وقتی اون هست...
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....
سعی کن بجای غرغر کردن بتونی یه مدرک ارزشمندی برای حرفهات پیدا کنی...هرقاضی براساس مدرک حکم میدهد... وگرنه حرف زدن و عصبانیت فایده نداره
اره شایدم حق با شما باشه ولی سخته خوب بودن با کسی که ازش دلخوری
دختر عموی همسرم از شوهر من خوشش میومد اون موقع که ما تازه عقد بودیم هی کرم میریخت که آره من میدونم شوهرت چی دوست داره یا دوستاش کین و...... من اصلا محل ندادم چون اگه همسرم میخواست مطمئنا با اون ازدواج میکرد.دید من محل ندادم شرشو از زندگیم کم کرد.بعدا همین برنامه رو سر جاری کوچیکم که تازه عقد کردند در اورد ولی اون بچگی کرد و دعوا راه انداخت وسط جمع همه فهمیدن خبری شده.دختره واقعا کرم داره
شما هم باید سیاست به خرج بدی،با دعوا کردن شوهرت بیشتر ازت دور میشه
اخه یکی دوبار که بحثش شد سر من داد زد منم گفتم بخاطر اون پیش خودم
ببین قطعا اگه ذره ای علاقه بینشون بود باتوجه به اینکه گفتی خانواده شوهرتم راضی به ازدواجشون بودن اونموقع ازدواج میکرد باهاش
نه الان که یه بچه هم داره شوهرت
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.