چونننننن بلدن چیکار کنن میدونن تو با شخصیتی ممکنه از صدای بلند بترسی وکوتاه بیای اینجور وقتاا ببخشید اما سلیطه بازی دربیار اجازه نده هیشکی ب خانواده تون بی احترامی کنه چون زمینه برای خیلی چیزا فراهم میشه
بزن وسایل بشکوووون و اونا رو بزن اگه اونا رو نمیتونی خودتو بزن منظورم اینه حالتای هیستریک نشون بده با اینجور ادما باید مثه خودشون رفتار کنی
منم خیلی مظلوم بودم یه روز برادر شوهرم که از من 3 سال کوچیکتره اومده بود خونه مون بعد گف زن داداش مامان بابام و برادرم ب مامانت میگن جادوگر و میگن دعواهای بینتون کار مامانته طلسم میگیره
اقا منو میگی دود از کله م بلند شد مامان من یه ادم مومنه و خداترس من خودم دیگه مامان خودمو میشناسم چه ادم مظلومیه و این اولین بارشون نبود که همچین چیزاییو گفته بودن و من همش سکوت کرده بودم
هیچی نگفتم تا شوهرم اومد خونه خود شوهرم با برادرشم مشکل دارن یجورایی اونم ب خاطر لوس بودن برادرشه
من شروع کردم داد زدن و رومو کردم سمته شوهرم گفتم از این ب بعد بشنوم کسی ب مامانه من حرفی زده چه تو چ مامانت چ بابات با پشت دست میزنم تو دهنش اقا دیگه این حرفا تموم شد و دیگه کسی حرف مفت نزد