2777
2789
کاش نگی ببین جلو شوهرت فقط از مامانش خوب بگو نه زیاد که شورشم دربیاری عاشق مامانش بشه و تو رو بذاردت ...

برعکس شوهرمن اوایل من چیزی نمیگفتم همش تعریف ولی بعد ی مدت دیدم ای دل غافل این از ی جا پرمیشه وتموم خاسته های مادرش رو ازم میخواد ب مرور منم بازبون خوش خواسته های در وری مادرس رو بهش گفتم ک چقد ناحقه وبی خوده الان بیشتر پشتمه تاقبلا تازه گاهی میگه مامان زیاده روی میکنه قبلا اینطور نبودا

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
جالب اینجاس مادر من سالی ی بار خونه ای اجیم نمیره ازبس سنگینی نگاه برادرشوهرم حس میکنه.اونوقت مادرشو ...

بهش ميگفتي مامانه من مثل تو نيست هر روز به قوله خودت ول باشه خونه داماد مامانه من واسه خودش ارزش قائله مثل تو نيست

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شوهرم در میاد جلو من ب اجیم زنگ میزنه میگ سگ پدر دیگ ننت پاش نمیذاره خونه من سر یه سلام اگ مامان خودش مادر بود اتیش بچش تند نمیکرد ک این بحثاپیش بیاد

بهش ميگفتي مامانه من مثل تو نيست هر روز به قوله خودت ول باشه خونه داماد مامانه من واسه خودش ارزش قائ ...

تو دلم مونده اما بی ابرون هرچی بگم ی چیزای دیگ ربط میده بهش در جوابم میگ ک دهنم بسته بمونه بهتره واگذار کردم ب خدا

سکوت کردی که انقدر وقیح شده. عزیزم خیلی اشتباه کردی سکوت کردی، خانواده هرکس خط قرمزشه. اگه همونجا جوابش رو میدادی الان از حرص و حس انتقام فکر قطع رابطه نبودی دختر خوب. لازم نبود مثل خودش بیشخصیت بشی و فحش بدی ولی تذکر جدی میدادی و میگفتی لطفا درباره مادر من درست صحبت کنید و همونجور که مادر من درباره شما و روابط و طرز زندگیتون دخالت و اظهار نظر نمیکنه لطفا شماهم تو امور مادر من نظر ندید و با حالت قهر میومدی خونت. باید بفهمه حق نداره به زنی که یه عمر زحمت شمارو کشیده راحت توهین کنه. 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
جالب اینجاس مادر من سالی ی بار خونه ای اجیم نمیره ازبس سنگینی نگاه برادرشوهرم حس میکنه.اونوقت مادرشو ...

والااگه جریان اینه من باشم سلامم نمیدم بهشون حتا نمیزارم دومادمون و وهمسرمم بره خونه مادرم .ب همسزمم میگفتم میری خیلی واضح هم مامانت رو روشن میکنی هم داداشت رو 

تو دلم مونده اما بی ابرون هرچی بگم ی چیزای دیگ ربط میده بهش در جوابم میگ ک دهنم بسته بمونه بهتره واگ ...

يه روزه غيره دعوا تيكه بنداز بگو ادمايي ك تو مغزشون هيچي نيست هي پشته سره هم كلماتو رديف ميكنن بلند بلند ميزنن امون ب طرف مقابلم نميدن

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سکوت کردی که انقدر وقیح شده. عزیزم خیلی اشتباه کردی سکوت کردی، خانواده هرکس خط قرمزشه. اگه همونجا جو ...

جای من نیستی من فوق العاده استرسیم نمیتونم تو بحثا از پس خودم بربیام حرف شمادرست ولی واقعا نمیتونم الان فقط واگذارشون کردم ب همون خدا دیگ هم نمیخام چشمم تو چشمش بیفته حالم بدمیکنه

والااگه جریان اینه من باشم سلامم نمیدم بهشون حتا نمیزارم دومادمون و وهمسرمم بره خونه مادرم .ب همسزمم ...

اتفاقا همین امشب همسرم برداشتم شام از بیرون گرفتم رفتیم خونه مادرم تا اونا بفهمن من اینقدم ضعیف نیستن

برادر شوهرم در میاد جلو من ب اجیم زنگ میزنه میگ سگ پدر دیگ ننت پاش نمیذاره خونه من سر یه سلام اگ مام ...

واي عصابم واقعا خورد شد دلم ميخواد بيام اونجا ازت طرفداري كنم بزنم لهشون كنم بي شخصيتارو

اول همه اون برادر شوهر بی چاک و دهنت رو ادب کن. به شوهرت بگو بخاطر بی احترامی هایی که به خانوادم کرده دیگه با این آدم کاری ندارم. نه سلامی نه نگاهی. انگار وجود نداره. اینا دیدن شماها ساکتید و عقب نشینی میکنید روز به روز گستاخ تر شدن. نمیگم با آدم سلیطه و بیشخصیت درگیر بشید، ولی سکوت هم راهش نیست. سکوت یعنی مجوز ادامه رفتار زشت. با قهر و جواب کوبنده و محترمانه و محل ندادن و فاصله گرفتن باید ادب بشن

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
اتفاقا همین امشب همسرم برداشتم شام از بیرون گرفتم رفتیم خونه مادرم تا اونا بفهمن من اینقدم ضعیف نیست ...

خوب همسرت چی بزرگتراز دومادتونه؟؟ حداقل ب مامانش تذکر بره والا من دارم جوش میخورم اینجا 

هر چی میگفتم بهم گوش نمیدادن فقط صدای خودشون بالا میبردن

چونننننن بلدن چیکار کنن میدونن تو با شخصیتی ممکنه از صدای بلند بترسی وکوتاه بیای اینجور وقتاا ببخشید اما سلیطه بازی دربیار اجازه نده هیشکی ب خانواده تون بی احترامی کنه چون زمینه برای خیلی چیزا فراهم میشه 

بزن وسایل بشکوووون و اونا رو بزن اگه اونا رو نمیتونی خودتو بزن منظورم اینه حالتای هیستریک نشون بده با اینجور ادما باید مثه خودشون رفتار کنی 

منم خیلی مظلوم بودم یه روز برادر شوهرم که از من 3 سال کوچیکتره اومده بود خونه مون بعد گف زن دادا‌ش مامان بابام و برادرم ب مامانت میگن جادوگر و میگن دعواهای بینتون کار مامانته طلسم میگیره 

اقا منو میگی دود از کله م بلند شد مامان من یه ادم مومنه و خداترس من خودم دیگه مامان خودمو میشناسم چه ادم مظلومیه و این اولین بارشون نبود که همچین چیزاییو گفته بودن و من همش سکوت کرده بودم 

هیچی نگفتم تا شوهرم اومد خونه خود شوهرم با برادرشم مشکل دارن یجورایی اونم ب خاطر لوس بودن برادرشه 

من شروع کردم داد زدن و رومو کردم سمته شوهرم گفتم از این ب بعد بشنوم کسی ب مامانه من حرفی زده چه تو چ مامانت چ بابات با پشت دست میزنم تو دهنش اقا دیگه این حرفا تموم شد و دیگه کسی حرف مفت نزد 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒