2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیش اینا جنبه ندارن ارتباطم کم کنن سر اینکه  ب مامانم گفت ولگرده همش ول خونه پسرم ک بش برادرشو ...

واکنش خواهرتون چی بوده؟ این حرف رو کی مادرشوهرتون زده؟ درحضور خواهر و مادرتون؟

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
ب شوهرم گفتم تو برو بیا ولی من اخ این همه احترام گذاشتم چیشد این همه بارم کردن پس بذار لبده بشم ببین ...

اخه ازاون پرش میکنن برو ولی تاحرف نزدن باهاتون حرف نزنید من بارها پیش اومده ب همسرم گفتم ب حرمت تو بخاطر تو پام روتوخونشون میزارم ی بارم ب پدرشوهرم گفتم اگه میام خونتون فقط وفقط ب احترام شما و زحمتی ک برای همسرم کشیده وبزرگش کرده میام 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ن ب اونا چیز گفت ن من ولی طرف من

برادر شوهرتو اصلا محل نده

مادر شوهرتم چون يه ساختمونيد قطع رابطه كامل نميشه اما كاملا بي محلي كن فقط در حده يه سلام يه خداحافظ باش باهاش تا حاليش شه ولگرد خودشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

جالب اینجاس مادر من سالی ی بار خونه ای اجیم نمیره ازبس سنگینی نگاه برادرشوهرم حس میکنه.اونوقت مادرشوهر بیشعورم میگ ننت هرروز ول خونه پسر من درصورتی ک خودش هرروز ول خونه دومادش فکر میکنه مامان منم اینجوریه اونوقت من چجوری با اینا رابطه داشته باشم همون کمشم عذاب اوره

کاش نگی ببین جلو شوهرت فقط از مامانش خوب بگو نه زیاد که شورشم دربیاری عاشق مامانش بشه و تو رو بذاردت ...

اخه حرفمو درمیاری همش میگه وای مامانم اینجوریه قلب منه خیلی دوسش دارم

البته اینم بگم وقتی ازشون ناراحته فقط با خودم درد و دل میکنه میگه مامانم اینجوری کرد اخلاقش بده

ولی اکثرا میگه هرچقدر بدی کنه باز دوسش دارم منم حرصم میگیره خب😔

بعد اونم همیشه میکه مامانم خیلی تورو دوست داره تو چرا اینجوری سردی

مامانش تو این لحاظا میدونم خیلی دوسم داره و واقعا بم محبت میکنه

ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد خصوصا وقتی شوهرم ازش تعریف میکنه 

اخه حرفمو درمیاری همش میگه وای مامانم اینجوریه قلب منه خیلی دوسش دارم البته اینم بگم وقتی ازشون نار ...

چن ساله ازدواج کردین؟؟ 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒