2777
2789
برعکس شوهرمن اوایل من چیزی نمیگفتم همش تعریف ولی بعد ی مدت دیدم ای دل غافل این از ی جا پرمیشه وتموم ...

قلق شوهر بعد یه مدت میاد دست ادم 

منم اینجوریم مثلا شوهرم یه ادمیه که همه چی یادش میره و مدام بایدیاداوری کنی بهش بین حرفام منم ی سری چیزا رو میگم 

اما خب سیاست بایدداشت مثلا من سال ب سال ارزوی دیدن مادرشوهرمو نمیکنم😅 اما جلوی شوهرم میگم بریم پیش مامانت دلم تنگ شده براش 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای من نیستی من فوق العاده استرسیم نمیتونم تو بحثا از پس خودم بربیام حرف شمادرست ولی واقعا نمیتونم ا ...

باورت میشه منم مثل خودتم. ولی همینا که بهت گفتم رو کلی با خودم کلنجار رفتم تا انجام دادم و الان خیلی وضعیت بهتر شده. من طرفم داد بزنه دست و پامو گم میکنم و تپش قلب میگیرم. ولی سعی میکنم مودبانه حرفمو بزنم و بعدش چنان قهر میکنم و سرد میشم که طرف حساب دستش میاد من مظلوم و تو سری خور نیستم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
ن کوچیکتره ولی اصن جلوشون وای نمیسته همش ساکت

حداقل بخاطر شما سرسنگین باشه ی مدت بهش بگو نشون بده پشتشون نیست .خواهرت در چ حاله بنده خدا مریض باشی و این اتفاق توخونت پیش بیادواقعا سخته

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
نزدیک ۳ سال دوست بودیم ۲ ماهه نامزدیم 🙄 تو مدتی ک دوست بودیم با مامانش هم حرف میزدم  اخه شو ...

اها همون پس 😅😅نه اوایل اینجوریه اصلا حرص نخور چ اشکالی داره بذار دوسش داشته باشه ب هر حال نرفتی که کلا از خانواده ش دورش کنی

ولی سیاست داشته باش هنوز اول کاری از مامانش بد نگو 

الانم نشسته برای دختراش گفته از فردا اونام باهام قطع رابطه میکنن ب شوهرم میگم میگ ناراحتی میخام رابطه نداشته باشن.ولی بدم میاد حرصم میگیره این همه احترام و برو بیا بعد مادرشون ب جا اینکه بچه هاش جمع کنه دورهم شده اتیش بیار معرکه و همه رو داره از چشم هم میندازه

حداقل بخاطر شما سرسنگین باشه ی مدت بهش بگو نشون بده پشتشون نیست .خواهرت در چ حاله بنده خدا مریض باشی ...

عمل سختی داشته دلم براش میسوزه اون دیگ شوهرشم پشتش نیس خیلی سخته باز من شوهرم هس الههی خدا جواب همچین ادمارو بده

قلق شوهر بعد یه مدت میاد دست ادم  منم اینجوریم مثلا شوهرم یه ادمیه که همه چی یادش میره و مدام ...

من نمیزاره دلمون تنگ شه مدام پشت تلفنه فداش نشم الاهی .ئه  یادم افتاد اعصابم خوردشد از دستش پری شب بعدشام رفتیم جلو شوهرش وپسرش میگه دیگه قبول نمیکنم بعدشام بیاییدا الکی بعدامشب ساعت ده زنگ زده بیاید دلمون تنگ شده براتون

عمل سختی داشته دلم براش میسوزه اون دیگ شوهرشم پشتش نیس خیلی سخته باز من شوهرم هس الههی خدا جواب همچی ...

واقعا گناه داره طفلی 

اها همون پس 😅😅نه اوایل اینجوریه اصلا حرص نخور چ اشکالی داره بذار دوسش داشته باشه ب هر حال نرفتی که ...

باشه عزیزدلم پس تحملش میکنم و زیپ دهنمو میکشم 

کلا نمیدارم چیزی تو دلم بمونه همه چیو ب شوهرم میگم 

ک اینم اخلاق بدیه میخوام بذارم کنار اخلاقمو

باشه عزیزدلم پس تحملش میکنم و زیپ دهنمو میکشم  کلا نمیدارم چیزی تو دلم بمونه همه چیو ب شوهرم م ...

نمیگم مظلومم باشیا اما از مادرش بد نگو اگه مامانش بهت حرفی میزنه که ناراحت میشی همون لحظه جوابشو بده سر شوهرت خالی نکنی چون مردا زیاد حوصله ی این چیزا رو ندارن و ترجیح میدن زنشون یه زنه سازگار باشه

من نمیزاره دلمون تنگ شه مدام پشت تلفنه فداش نشم الاهی .ئه  یادم افتاد اعصابم خوردشد از دستش پری ...

چ بامزه س 😂😂تکلیفش معلوم نیس