2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226561 بازدید | 44218 پست
نه نگرفتم چقد خنگم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اره ماه بابا ماه بی فروغ 🙄🙄 چی 😒😒😒😒😒من سانازو دوس داشته ...

حتما میاد، چون بدون خداحافظی رفته🙂

ببین من خودم شاهد التماسات ب نی نی یار بودم برای برگشن ساناز، من ک میدونم تو اون دلت چی میگذره، چرا انقدر حاشا میکنی😂😂😂😂

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه بالش بزرگو بغل کردم که یهو عنان از کف ندم برم، دندونامم رو هم فشار میدم همش😂😂😂😂

باز خوب اراده داری بخدا.من بودم الان نصفش رفته بود تو شکمم

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔
عه خوب پس فردا جبرانش کن خوبه اینجوری واسه خودت تو طول هفته ازادی گذاشتی  اره والا نذری همیشه ...

آره من ۳روز فستم تا ۵٠٠، ۳روز تا ۱۲٠٠، یه روزم تا هرچی خدا بخواد، اصلا نمیشمارم😂😂😂

واااای خیلی دوست دارم😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂 بابا پول برق و آبم میدیم، آخه چرا انقدر حرص میخوری 😁😁😁 ببین برنامه اینجوره، پنج رو ...

الهی بمیرم برات فشار نیاد بهت 

ورشکست نشی یهو 

پنج روز بیایید خونه ما دوباره برمیگردید به وزن سابقتونا من بخاطر خودتون میگم وگرنه بیایید غذاتونو که خودتون میارید الانم‌که قبول کردی پول اب و برق و گازم بدی تلفنم قبول کن بعد بیزحمت واسه چند ماه قبلم پرداخت کن 

🤯🤯🤯🤯🤯میبرم مسافر خونه  تازه اونم از اون مسافر خونه ها که یه اتاقو به ۲۰ نفر کرایه میدن&nb ...

😂😂😂😂آخ جــــــــــون پس آخر مارو میبری با خوددت😍😍😍😍

حتما میاد، چون بدون خداحافظی رفته🙂 ببین من خودم شاهد التماسات ب نی نی یار بودم برای برگشن ساناز، م ...

اره میاد 

چی چی چی 🤯🤯🤯🤯🤯🤯عمرا 😂😂😂😂😂😂من شکر و قند و نمکو همرو باهم خوردم اگه به نی نی یار التماس کرده باشم 😅😅😅😅😅😅😅الان ساناز خودکشی میکنه میدونی چرا 

آخه خیلی نذر و نیاز کرد مهرش بیفته به دلم 😔😔😪😪

باز خوب اراده داری بخدا.من بودم الان نصفش رفته بود تو شکمم

نه نشستم، حتی چای میخواستم بلند نشدم، چون میدونستم بلند شم یه قاشقم برمیدارم چند قاشق از اون میخورم😬😬😬

آره من ۳روز فستم تا ۵٠٠، ۳روز تا ۱۲٠٠، یه روزم تا هرچی خدا بخواد، اصلا نمیشمارم😂😂😂 واااای خیلی د ...

کاهشم داشتی با این روش؟؟؟

اون یه روزو هستم شدید 

من شنبه دوباره باید برگردم بیام بترکونم گند زدم البته خودم پیش بینی میکردم واسه همین با ۵۹ کیلو سفر کردم😂😂😂

الهی بمیرم برات فشار نیاد بهت  ورشکست نشی یهو  پنج روز بیایید خونه ما دوباره برمیگردید ب ...

ن بابا، از این چلو کوبیده های ۱٠تومنی میگیرم میارم، چند نفرید؟

ببین فعلا ما فقط قصدمون اینه پا تو خونتون بذاریم، پس همه چیزو قبول میکنیم 😂 اومدیم برنامه ها عوض میشه😂😂😂

ن بابا، از این چلو کوبیده های ۱٠تومنی میگیرم میارم، چند نفرید؟ ببین فعلا ما فقط قصدمون اینه پا تو خ ...

اصلا بذار من یه واقعیتی رو بهتون بگم 😔😔😔😔

نمیخواستم چیزی بگم مجبورم کردید

ما خونه نداریم ما کارتن خوابیم 

الان بیخیال شدی یا میخوای بیای تو کارتن ؟؟؟.

اگه میای برم دنبال کارتن یخچال چون هممون باهم جا نمیشیم تو‌کارتن من 

اره میاد  چی چی چی 🤯🤯🤯🤯🤯🤯عمرا 😂😂😂😂😂😂من شکر و قند و نمکو همرو باهم خوردم اگه به نی ...

یه کاری نکن برم پیامتو پیدا کنما😂😂😂 اون ک برعکس اینو گفته😑

اونم میشه تو ایران نشد نداررررریما ... ولی منظورم از عیدی عید بود ..عید با طعم کرونا😂😂😂

آها، عید....

آره احتمالا تا اون موقع ب اینجام رسیده اگ کنترل نشه... 

واقعا الان ترسیدم... نکنه عیدو نبینیم بمیریم😟